Nicio echipă n-a reușit să doboare recordul "Invincibililor" până la ora actuală. Liverpool, actualul lider din Premier League, s-a apropiat cel mai mult de performanța lui Arsenal, însă seria formației lui Jurgen Klopp a fost oprită de Watford, una dintre echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării.
Întrebat de jurnalișitii beIN Sports despre cum s-a simțit când a fost întreruptă seria lui Liverpool, Wenger a recunoscut că a avut un sentiment de satisfacție:
Întotdeuna ne-a plăcut (n.r. - celor de la Arsenal) să fim singurii care reușesc să stabilească un record. Recunosc că am avut un sentiment de satisfacție. Liverpool era în stare să meargă până la capăt. Asta demonstrează că performanța noastră este greu de repetat. În ziua respectivă am primit multe mesaje de la fanii lui Arsenal. | Arsene Wenger
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Troy Deeney și Ismaila Sarr, cu o dublă, au punctat în victoria lui Watford de pe teren propriu, scor 3-0, împotriva lui Liverpool. În prezent, formația de pe Anfield se află pe primul loc în Premier League, cu un avans de 25 de puncte față de locul secund, ocupat de Manchester City.

Liverpool, lider în Premier League

27 de victorii, un egal și o înfrângere sunt cifrele "cormoranilor" din stagiunea curentă. Liverpool mai are nevoie de numai 6 puncte în ultimele 9 etape rămase pentru a câștiga primul titlu de campioană a Angliei, după o pauză de 30 de ani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52