Nicio echipă n-a reușit să doboare recordul "Invincibililor" până la ora actuală. Liverpool, actualul lider din Premier League, s-a apropiat cel mai mult de performanța lui Arsenal, însă seria formației lui Jurgen Klopp a fost oprită de Watford, una dintre echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării.
Întrebat de jurnalișitii beIN Sports despre cum s-a simțit când a fost întreruptă seria lui Liverpool, Wenger a recunoscut că a avut un sentiment de satisfacție:
Întotdeuna ne-a plăcut (n.r. - celor de la Arsenal) să fim singurii care reușesc să stabilească un record. Recunosc că am avut un sentiment de satisfacție. Liverpool era în stare să meargă până la capăt. Asta demonstrează că performanța noastră este greu de repetat. În ziua respectivă am primit multe mesaje de la fanii lui Arsenal. | Arsene Wenger
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
ACUM O ZI
Troy Deeney și Ismaila Sarr, cu o dublă, au punctat în victoria lui Watford de pe teren propriu, scor 3-0, împotriva lui Liverpool. În prezent, formația de pe Anfield se află pe primul loc în Premier League, cu un avans de 25 de puncte față de locul secund, ocupat de Manchester City.

Liverpool, lider în Premier League

27 de victorii, un egal și o înfrângere sunt cifrele "cormoranilor" din stagiunea curentă. Liverpool mai are nevoie de numai 6 puncte în ultimele 9 etape rămase pentru a câștiga primul titlu de campioană a Angliei, după o pauză de 30 de ani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
ACUM O ZI
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
ACUM O ZI