În contextul în care Mikel Arteta (tehnicianul lui Arsenal) și Hudson Odoi (mijlocașul ofensiv de bandă al lui Chelsea) au fost depistați cu COVID-19, Premier League a luat azi decizia ca toate partidele din Anglia, indiferent de eșalon, să fie suspendate până pe 3 aprilie.
În măsura în care răspândirea coronavirus o va permite, campionatul se va relua în acel weekend, dar nu cu etapa a 30-a, cea care urma să se desfășoare în acest weekend. Se va merge conform programării inițaile, cu runda 32, urmând să se găsească alte date libere pentru etapele amânate.
Ca atare, punctul de atracție va fi reprezentat de super-derbyul dintre Manchester City și Liverpool, duelul dintre actuala și viitoarea campioană, în măsura în care sezonul se va termina.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE

Programul etapei 32 din Premier League

Sâmbătă
Aston Villa - Wolves
Arsenal - Norwich
Bournemouth - Newcastle
Brighton - Manchester United
Crystal Palace - Burnley
Watford - Southampton
Sheffield United - Tottenham
Duminică
West Ham - Chelsea
Manchester City - Liverpool
Luni
Everton - Leicester
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM 19 ORE
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM O ZI