Articol scris de Romeo Ene
Calificată de Guardiola în finala Ligii Campionilor, City poate încheia în forţă un sezon extraordinar. La petrecerea care a avut loc după câştigarea titlului, Guardiola a recunoscut că cel mai frumos moment al petrecerii a fost atunci când a venit pizza.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE

Guardiola, un antrenor fericit

Întrebat în legătură cu modul în care ’’cetăţenii’’ au sărbătorit câştigarea titlului, Guardiola a răspuns: ’’A fost atât de frumos, în mod normal, petrecerile neaşteptate sunt cele mai frumoase. Am fost cu toţii împreună, în siguranţă. Bem puţin, dansăm, ne îmbrăţişăm, la 11:30 a venit pizza şi a fost cel mai frumos moment al serii.’’
’’În Anglia petrecerile sunt doar cu alcool, fără mâncare, nu ştiu de ce, dar când a venit pizza, a fost chiar foarte frumos.’’, a afirmat spaniolul, conform goal.com.
Pentru City urmează deplasarea de la Newcastle, dar cu toate acestea, atenţia este în mod clar îndreptată către finala Ligii Campionilor, de pe 29 mai, împotriva lui Chelsea, finală ce va avea loc în Portugalia până la urmă.
Pep îşi va dori să aibă la dispoziţie tot lotul de jucători, dar Kevin De Bruyne, esenţial în acest sezon, are momentan o uşoară problemă musculară.
’’Încă este accidentat, îşi va reveni, când va fi în formă, atunci va veni la antrenamente. Băieţii care sunt în formă maximă vor avea şansa să joace în finală. Jucăm ultimele meciuri ale sezonului şi trebuie să fim atenţi.’’, a încheiat Guardiola.

Pep Guardiola: ’’Klopp a fost o inspiraţie pentru mine’’

Manchester City a devenit pentru a 7-a oară în istorie campioana Angliei, iar laudele au curs în valuri în ultimele zile la adresa jucătorilor și în special a managerului Pep Guardiola, principalul artizan al acestui succes.
Jurgen Klopp s-a numărat printre oamenii care au ținut să-l felicite personal pe Guardiola pentru performanța obținută.
Răspunsul lui Guardiola nu a întârziat, iar ibericul i-a mulțumit public omologului său de la Liverpool. Mai mult, antrenorul lui City a ținut să precizeze că îl respectă foarte mult pe Jurgen Klopp, care l-a inspirat și l-a făcut mereu să devină un antrenor mai bun. De asemenea, Guardiola a menționat că și Carlo Ancelotti i-a trimis un mesaj de felicitare după ce City a devenit matematic campioană.
"Apreciez foarte mult (n.r. mesajul de la Klopp). Am primit mesaje de la el și de la Carlo Ancelotti și îi apreciez pe amândoi.
Nu am putut răspunde la mesaje, dar o voi face astăzi. Îi admir pe amândoi. Klopp a fost o inspirație pentru mine, el m-a făcut prin echipele sale - Dortmund și Liverpool - un manager mai bun. M-a făcut să mă gândesc mult la jocuri și la adversari. Îi mulțumesc foarte mult și îl apreciez extrem.", a spus Guardiola.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47