Arsenal

Arsenal urmează să se întoarcă la antrenamente pe 24 martie, la 14 zile după ce jucătorii au avut ultima oară contact cu Mikel Arteta, cel care a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Aston Villa

Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 10 ORE
Aston Villa și-a închis baza de antrenamente pentru restul săptămânii. Jucătorii s-au antrenat luni însă au fost ulterior trimiși acasă cu programe de antrenament individual.

Bournemouth

Bournemouth a anulat antrenamentele de săptămâna aceasta iar toată lumea se va antrena acasă până pe 23 martie. De asemenea, echipa lui Eddie Howe și-a închis stadionul și a trimis angajații acasă pentru a respecta recomandările guvernului britanic.
https://i.eurosport.com/2020/01/01/2744923.jpg

Brighton

Brighton le-a acordat o pauză jucătorilor de la antrenamente. Ei se vor întoarce la baza de antrenamente vineri când vor fi revizuite programele lor.

Burnley

Jucătorii lui Burnley s-au antrenat marți iar antrenorul Sean Dyche a fost numit managerul lunii februarie. Noul președinte al clubului, Neil Hart, a declarat: ”Vom face este bine pentru bunăstarea suporterilor, staff-ului și tuturor celor implicați la club”. Jucătorii au primit mai multe zile libere începând de miercuri.

Chelsea

Jucătorii lui Frank Lampard sunt în autoizolare după ce Callum Hudson-Odoi a fost depistat pozitiv joia trecută. Mason Mount și-a cerut scuze pentru că a jucat fotbal în public iar clubul i-a reamintit de responsabilitățile sale.
https://i.eurosport.com/2019/12/03/2729270.jpg

Crystal Palace

Crystal Palace și-a închis baza de antrenamente de la Beckenham luni iar jucătorii au primit liber pentru o săptămână, când va fi din nou evaluată situația.

Everton

Stadionul lui Everton a fost închis ca măsură de precauție. Staff-ul și jucătorii au fost sfătuiți să stea acasă până la noi informații.

Leicester

Brendan Rodgers le-a dat câteva zile libere jucătorilor. Încă nu a fost confirmată data revenirii. Mai mulți jucători erau în autoizolare săptămâna trecută.
https://i.eurosport.com/2020/03/16/2795276.jpg

Liverpool

Jucătorii lui Liverpool stau acasă cu programe de antrenament individuale. De asemenea, evenimentul de comemorare a victimelor de la Hillsborough de pe Anfield de luna viitoare a fost amânat.

Manchester City

Manchester City nu a oferit nicio informație până în acest moment privind planurile clubului.

Manchester United

Manchester United și-a anulat antrenamentele pentru a respecta recomandările guvernului. Între timp, clubul i-a prelungit contractul cu încă un an lui Nemanja Matic. Actualul acord expira pe 30 iunie.
https://i.eurosport.com/2020/03/03/2788661.jpg

Newcastle United

Jucătorii lui Newcastle nu sunt așteptați la antrenamente înainte de 30 martie. Echipa lui Steve Bruce a fost prima care a interzis strângerile de mână.

Norwich

Jucătorii lui Norwich nu au voie să se apropie de baza de antrenamente. Au primit toți planuri de antrenamente individuale.

Sheffield United

Cei de la Sheffield United s-au întors la antrenamente de luni. În ciuda faptului că academia clubului este închisă până pe 30 martie. Au fost interzise toate activitățile non-esențiale ale jucătorilor precum aparițiile media și întâlnirile cu fanii.
https://i.eurosport.com/2020/03/11/2792726.jpg

Tottenham

Cei de la Tottenham se antrenează în această săptămână însă doar în zilele lucrătoare. Son Heung-Min a fost în izolare timp de două săptămâni după ce s-a întors din Coreea de Sud la sfârșitul lui februarie.

Watford

Jucătorii lui Watford nu se antrenează și se vor întoarce la baza de antrenamente vineri, însă acest plan ar putea fi schimbat.

West Ham United

West Ham se va întoarce la antrenamente lunea viitoare cel mai probabil, însă nu există o confirmare oficială în acest sens.

Wolves

Jucătorii celor de la Wolves vor sta acasă până joi cel puțin. Stadionul este închis iar angajații lucrează de acasă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11