Patrick Gânțe, puștiul care evoluează la CA Oradea, a evoluat într-un ”triunghiular” organizat de FC Liverpool cu scopul de a descoperi tinere talente. Alături de jucătorul orădean s-a aflat și Cătălin Vultur (15 ani), actual jucător al UTA Arad. Cei doi tineri fotbaliști au jucat într-un ”triunghiular” cu echipele similare ale lui Blackburn și Crewe Alexandra. Patrick a avut evoluții impresionante în Anglia, iar scouterii iau în serios varianta în care-l vor oferta pe orădean.
https://i.eurosport.com/2019/12/16/2737765.png
Jucătorii români au avut ocazia săptămâna trecută să se remarce în fața scouterilor care au fost prezenți la toate partidele. Stagiul de pregătire al celor doi tineri jucători români s-a încheiat duminică, urmând ca scouterii celor de la Liverpool să se decidă dacă vor face o ofertă imediată sau dacă vor continua monitorizarea celor doi fotbaliști români.
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM 20 ORE

Patrick Gânțe, șansa vieții în Premier League

Patrick a mărturisit în urmă cu câteva luni că fotbalul din Premier League i se potrivește cel mai bine: "Dacă ar fi să aleg un campionat, cred că fotbalul din Anglia mi se potrivește. Mă antrenez din greu pentru a reuși, pentru a ajunge la o echipă cât mai bună. Dragostea pentru fotbal mi-a fost insuflată de tatăl meu".
Înainte de Liverpool, Patrick Gânțe a dat probe la prestigiosul club italian AS Roma, însă nu a trecut prea mult timp până ce un alt club uriaș și-a arătat interesul față de tânărul jucător orădean. Cu 6 Ligi ale Campionilor, 3 Cupe UEFA, 4 Super Cupe ale Europei, 18 titluri de campioană internă, 7 cupe ale Angliei, 8 cupe ale Ligii, respectiv 15 Super Cupe ale Angliei, "Cormoranii" sunt atenți la potențialul orădeanului.

Patrick Gânțe, imagini din vestiarul lui Liverpool

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM O ZI
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
IERI LA 10:03