Patrick Gânțe, puștiul care evoluează la CA Oradea, a evoluat într-un ”triunghiular” organizat de FC Liverpool cu scopul de a descoperi tinere talente. Alături de jucătorul orădean s-a aflat și Cătălin Vultur (15 ani), actual jucător al UTA Arad. Cei doi tineri fotbaliști au jucat într-un ”triunghiular” cu echipele similare ale lui Blackburn și Crewe Alexandra. Patrick a avut evoluții impresionante în Anglia, iar scouterii iau în serios varianta în care-l vor oferta pe orădean.
https://i.eurosport.com/2019/12/16/2737765.png
Jucătorii români au avut ocazia săptămâna trecută să se remarce în fața scouterilor care au fost prezenți la toate partidele. Stagiul de pregătire al celor doi tineri jucători români s-a încheiat duminică, urmând ca scouterii celor de la Liverpool să se decidă dacă vor face o ofertă imediată sau dacă vor continua monitorizarea celor doi fotbaliști români.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 18 ORE

Patrick Gânțe, șansa vieții în Premier League

Patrick a mărturisit în urmă cu câteva luni că fotbalul din Premier League i se potrivește cel mai bine: "Dacă ar fi să aleg un campionat, cred că fotbalul din Anglia mi se potrivește. Mă antrenez din greu pentru a reuși, pentru a ajunge la o echipă cât mai bună. Dragostea pentru fotbal mi-a fost insuflată de tatăl meu".
Înainte de Liverpool, Patrick Gânțe a dat probe la prestigiosul club italian AS Roma, însă nu a trecut prea mult timp până ce un alt club uriaș și-a arătat interesul față de tânărul jucător orădean. Cu 6 Ligi ale Campionilor, 3 Cupe UEFA, 4 Super Cupe ale Europei, 18 titluri de campioană internă, 7 cupe ale Angliei, 8 cupe ale Ligii, respectiv 15 Super Cupe ale Angliei, "Cormoranii" sunt atenți la potențialul orădeanului.

Patrick Gânțe, imagini din vestiarul lui Liverpool

Premier League
Lebeuf îl face praf pe Alexander-Arnold: "Defensiv, e la nivel de Championship!"
IERI LA 08:18
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
IERI LA 16:47