Odată campionatul din Anglia suspendat, jucătorii au primit "verde" de la cluburi să meargă în țările de unde provin pentru a respecta termenii izolării. Ca atare, Romero, rezerva lui De Gea și fost finalist al Cupei Mondiale din 2014, cu Argentina, s-a întors la Buenos Aires.
Călătoria a fost însă un fiasco, din cauza distanței mari pe care a trebuit să o acopere. Mai întâi, goalkeeperul a avut de mers 300 de kilometri cu propria mașină, pentru ca ulterior să ajungă la Paris, de unde exista un zbor direct spre Buenos Aires. În avion, i-a fost însă cel mai complicat, portarul fiind extrem de speriat de posibilitatea de a interacționa cu ceilalți.
"Călătoria a fost foarte, foarte dificilă, pentru că a trebuit să conduc de la Manchester la Londra și apoi să iau un avion spre Paris. Nu erau foarte mulți oameni în aeroport și toată lumea păstra o distanță sigură. Odată urcat în avion, am decis să mă așez și să nu mă mișc timp de 14 ore. Nu am mâncat și nici nu m-am dus la baie, pentru că nu știi niciodată cum pot reacționa oamenii sau cum poți interacționa cu ei. Iar când am ajuns în Argentina, a trebuit să stau 14 zile într-un hotel. Ne întoarceam din Europa și trebuia să ne conformăm carantinei în acest fel", a spus Romero pentru siteul clubului.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 7 MINUTE
Acum, Romero se pregătește să revină în Anglia, unde, după perioada de carantină, va relua antrenamentele cu Manchester United. Se estimează că "diavolii" se vor reuni la jumătatea lunii mai, iar în iunie se speră că Premier League, cel mai puternic campionat de fotbal din lume, poate fi reluat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 18 ORE
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
20/01/2022 LA 10:34