Liverpool a ieșit din cursa pentru titlu în Anglia și a rămas cu două obiective: clasarea în TOP 4 și câștigarea trofeului UEFA Champions League. În sferturile prestigioasei competiții europene, trupa lui Jurgen Klopp va lupta cu Real Madrid, pe 6 și 14 aprilie.
Până la meciul tur împotriva Realului, Liverpool va juca un meci extrem de important în weekend, în Premier League. "Cormoranii" se vor deplasa pe terenul lui Arsenal, sâmbătă (ora 22:00), iar partida va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Cum va arăta echipamentul lui Liverpool din sezonul viitor

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Între timp, pe rețelele sociale au apărut imagini cu echipamentul lui Liverpool din sezonul viitor, produs de renumita compania Nike, sponsorul "cormoranilor". Iar fanii de pe Anfield au motive de bucurie deoarece cele 3 modele noi sunt de-a dreptul superbe.
Evident, echipamentul de acasă va rămâne complet roșu, dar de această dată va avea imprimate dungi albe, în diagonală. De asemenea, gulerul și mânecile vor fi roz.
Echipamentul de deplasare va respecta același tipar, cu dungi pe diagonală. Însă acestea vor fi negre, suprapuse peste tricoul de culoare albă. Gulerul și mânecile vor avea imprimate un tricolor, format din roșu, alb și negru.
Al 3-lea rând de echipament va fi galben, "tăiat" cu dungi verticale de culoare roșie. Gulerul va fi complet roșu, iar mânecile alb-roșii. De notat că Liverpool a purtat ultima oară echipament galben în sezonul 2014/2015, pe vremea când acesta era produs de Warrior Sports, o divizie a firmei New Balance.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52