Manchester United vrea ca Paul Pogba să ia o decizie cu privire la viitorul său înainte să se alăture lotului Franței la începutul lui iunie pentru Euro 2020, conform The Mirror.
Diavolii sunt dispuși să îl facă pe francezul de 28 de ani cel mai bine plătit jucător al clbului pentru a-l păstra pe Old Trafford pentru cel puțin încă patru ani.
Însă, pe de altă parte, United este pregătită să-l vândă pe Pogba în această vară dacă cererile agentului său, Mino Raiola, vor fi prea mari sau dacă francezul va amenința că va mai rămâne un an doar pentru a pleca gratis vara viitoare când îi expiră contractul.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
United are deja lista cu posibilii înlocuitori ai lui Pogba, primii trei fiind Declan Rice (West Ham), Wilfried Ndidi (Leicester) și Saul Niguez (Atletico Madrid). Însă în acest moment prioritatea este ca Pogba să mai rămână măcar patru ani pe Old Trafford după ce francezul a avut cel mai bun sezon al său de când a venit de la Juventus în 2016.

Paul Pogba, atras cu un salariu uriaș de Manchester United

United este conștientă că Pogba are puține șanse să primească o ofertă mai bună din punct de vedere salarial în această vară din cauza crizei financiare declanșate de pandemia de coronavirus.
Pogba a atras interesul unor cluburi precum Real Madrid sau Juventus, însă Manchester United va cere cel puțin 80 de milioane de euro pe francez, sumă puțin probabil să fie disponibilă în acest climat, astfel că sunt toate șansele ca francezul să continue pe Old Trafford.
David de Gea va părăsi clubul cel mai probabil în această vară și cum spaniolul este în acest moment cel mai bine plătit jucător din lot, cu 350.000 de euro pe săptămână, plecarea sa va permite conducerii să pluseze financiar pentru Pogba.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53