Căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, ar putea să aibă parte ”de un adevărat coșmar” în duelul său cu Timo Werner de la Chelsea, consideră fostul fundaș al lui Liverpool & Chelsea, Glen Johnson.
Chelsea face deplasarea pe Old Trafford sâmbătă seara pentru a se înfrunta cu Manchester United, echipă aflată într-o formă excelentă și cu moralul ridicat după victoria cheie împotriva lui PSG în grupele UEFA Champions League.
Harry Maguire a lipsit de la meciul din capitala Franței având probleme musculare, însă ar putea reveni cu Chelsea. Lampard își va dori cu siguranță un rezultat bun la United după egalul (3-3) de acasă cu Southampton de etapa trecută.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Harry Maguire, victima perfectă pentru Timo Werner?

”Dacă aș fi în locul lui Timo Werner, m-aș ruga să joace Maguire, serios. Cred că Maguire ar avea un adevărat coșmar cu Werner”, a declarat Johnson.
”Dar da, sunt de acord, este dificil să-ți lași căoitanul pe bancă și el este un jucător extrem de important pentru Manchester United. Dar dacă aș fi Axel Tuanzebe, după cum a jucat la Paris, m-aș întreba de ce nu sunt titular”, a adăugat englezul.
În vârstă de 22 de ani, Tuanzebe nu a convins până acum, primind prea puţine şanse de a se afirma la Manchester United. Ultima partidă în care bifase minute a avut loc în decembrie, anul trecut, când a jucat în Cupa Ligii, cu Colchester, timp de 65 de minute.
Acum, în contextul în care Maguire acuză o accidentare, Solskjaer a improvizat, trimițând în teren la meciul cu PSG un 3-5-2, cu Tuanzebe, Lindelof și Shaw.
Fundașul de 22 de ani părea cel mai expus, mai ales că adversar direct i-a fost Kylian Mbappe, unul dintre cei mai buni atacanți din lume. Dar englezul cu origini congoleze nu doar că s-a descurcat fantastic, dar l-a anihilat complet pe campionul mondial, arătând multă maturitate în joc şi contribuind din plin la succesul englezilor, scor 2-1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52