Antrenorul german al lui Liverpool a dezvăluit că jucătorii care întârzie la întâlnirile video prin Zoom vor fi sancționați, el precizând că sesiunile video organizate în vreme de pandemie sunt la fel de importante ca antrenamentele efectuate pe teren. În timp ce sportul este ținut pe hold de pandemia de coronavirus, majoritatea cluburilor sunt obligate să stea în autoizolare și să se pregătească acasă, atât cât spațiul și instrumentele avute la dispoziție le permit.
Unii oameni spun că e ca o întâlnire normală sau un antrenament oarecare, dar nu e la fel, însă mie-mi place și varianta asta. Când începem la ora 10, chat-ul este deschis de la 9.30 și cam toată lumea e prezentă. La primele sesiuni au fost toți foarte punctuali, au apărut chiar mai devreme, a ieșit un haos. Toată lumea știe acum cum funcționează, deci nu au scuze să întârzie. Pedepsim chestia asta. Nu ești online sau întârzii la o sesiune Zoom înseamnă că trebuie să plătești. E cel mai bun lucru din situația asta, avem această oportunitate tehnică.Gândiți-va cum ar fi fost să trecem prin așa ceva în anii '80 sau ceva de genul ăsta, ar fi fost pură nebunie.

Jurgen Klopp, fericit să poată ține legătura cu starurile lui Liverpool

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Tehnicianul Cormoranilor a precizat de asemenea că este foarte mulțumit de șansa pe care o are de a ține legătura cu elevii lui prin intermediul internetului. El a recunoscut că sunt vremuri dureroase pentru că trebuie să fie departe de oamenii la care ține cel mai mult.
Este grozav. Da, e diferit, totul e diferit în acest moment, toți facem lucrurile altfel decât obișnuiam. Când avem aceste sesiuni de pregătire... nu mi-aș fi imaginat vreodată că va fi atât de distractiv. Băieții se simt bine, sunt bine cu toții, știi imediat de ce le simți lipsa atât de mult, pentru că e vorba despre un grup excepțional. Vrei să fii alături de ei, vrei să-i ai alături, dar asta este situația acum.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25