Managerul celor de la Tottenham își dorește ca fotbalul să fie reluat în doar câteva săptămâni, fiind în acord astfel cu Jurgen Klopp și Carlo Ancelotti. Conform The Mirror, Mourinho le-a transmis managerilor la ultima ședință a ascociației antrenorilor ”să stea acasă și să se uite la Bundesliga” dacă nu vor revenirea fotbalului în Anglia.
Pep Guardiola, Frank Lampard, Nigel Pearson și Graham Potter sunt îngrijorați privind grăbirea procesului de revenire la antrenamente. Însă Bundesliga va reveni în acest weekend pe fondul incertitudinilor din alte campionate precum Premier League. Mourinho a recunoscut că își dorește ”cu disperare” să revină fotbalul, însă a precizat că este esențial ca cei care participă să fie în siguranță.
Mourinho a declarat: ”Nu cred că poziția mea de la întâlnire a fost reflectată corect în presă. Nu am cerut nicio întârziere a revenirii. Vreau să începem antrenamentele și îmi doresc cu disperare ca Premier League să revină cât mai repede, dar în siguranță, mai ales că vedem că alte ligi se pregătesc deja de o întoarcere”.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
IERI LA 12:20
”Suntem extrem de mândru de cum s-au pregătit jucătorii mei în această perioadă - au demonstrat un profesionalism extraordinar, pasiune și dedicare. Am muncit din greu cu toții prin sesiuni de antrenamente de la distanță. Fiecare jucător a fost foarte dedicat privind munca individuală iar acum așteptăm aprobarea pentru a putea începe să lucrăm în grupuri mici din nou, o idee pe care o susțin”, a declarat portughezul.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
IERI LA 07:04
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
22/05/2022 LA 21:00