Cormoranii au fost surclasați de Manchester City iar cetățenii s-au impus după două goluri marcate de Ilkay Gundogan, o reușită a lui Sterling și o bijuterie de gol marca Phil Foden.

Liverpool se află acum la 10 puncte distanță de Manchester City cu un meci în plus iar echipa lui Klopp are cu 27 de puncte mai puțin față de aceeași perioadă a sezonului în stagiunea trecută, cel mai mare declin al unei campioane din istoria Premier League.

Premier League
300 de milioane de € pentru 3 transferuri! United și-a făcut planul pentru a domina iar Europa
ACUM 3 ORE

Keane a declarat pentru Sky Sports :”Am vorbit înainte de meci că aduc mereu scuze, pentru mine nu sunt o echipă campioană așa cum ar trebui să fie”.

”Am vorbit despre o scădere de formă în acest sezon, au câștigat titlul anul trecut și au crezut în hype-ul creat în jurul echipei și s-au gândit că pot să învingă pe oricine”, a adăugat Keane.

Roy Keane critică dur Liverpool

”Când câștigi titlul trebuie să te gândești: putem să-l câștigăm iar? Nu am observat această atitudine de la acest grup. Nu i-am auzit niciodată pe jucători să spună că vor din nou titlul. Acum obiectivul lor este top 4”, a precizat Keane, fostul căpitan al lui Manchester United.

”Îmi tot spuneți că Liverpool este un club uriaș. Dacă ești un club uriaș, trebuie să gestionezi momentele grele. Dacă ne uităm la Manchester City, sunt în cea mai bună formă și fără cei mai buni doi jucători ai lor. Liverpool tot a avut cei mai buni jucători ofensivi pe teren și cel mai bun portar. Și jucători valoroși și la mijloc”, a afirmat Keane.

Klopp spunea că poate Alisson s-a emoționat. Scuză după scuză, în continuare. Ești Liverpool, dacă vei continua cu această atitudine, vor mai trece 30 de ani până al următorul titlu

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Haaland l-a pus pe "mod avion" pe Abramovich! Răspunsul atacantului la oferta lui Chelsea
ACUM 4 ORE
Premier League
Mohamed Salah e cel mai bine plătit jucător de la Liverpool! Egipteanul câștigă dublu față de Mane
ACUM 4 ORE