Întrebat în glumă dacă tehnologia VAR ar putea anula Crăciunul, Klopp a început să râdă și a răspuns în stilul său carismatic:
"Nu știu, consider că oamenii sunt nemulțumiți în multe situații și le înțeleg pe deplin supărarea când golurile nu sunt validate. După cum ați văzut, eu nu mă mai bucur ca înainte la goluri, de când cu VAR-ul. Într-adevăr, la primul gol al lui Salah mi-am permis să mă bucur puțin, dar eram sigur că VAR-ul n-are motive să intervină. La a doua reușită am așteptat mai mult și nu am mișcat niciun mușchi până la decizia finală. Cred că jucătorii mei au reacționat foarte bine după ce golul lui Mane a fost anulat. Au continuat să atace și să găsească soluții.", a mai spus Jurgen Klopp la finalul confruntării.
https://i.eurosport.com/2019/12/14/2736451.jpg
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 3 ORE
Jurgen Klopp l-a lăudat pe Salah și a recunoscut că echipa sa a reacționat excelent după golul lui Mane, anulat de VAR:
"Astăzi am arătat din nou cât de mult ne dorim să câștigăm fiecare partidă. Am jucat împotriva unei echipe extrem de organizate, care ne-a pus de multe ori probleme. Salah a făcut diferența prin cele două goluri senzaționale și ne bucurăm pentru asta. Prima reușită a fost absolut extraordinară, nu ai cum să finalizezi mai bine de atât. La fel, sunt foarte mulțumit de evoluțiile lui Mane și Origi, care au oferit două pase minunate.", a declarat tehnicianul neamț după a 16-a victorie a sezonului.
https://i.eurosport.com/2019/12/14/2736450.jpg

Salah, "dublă" de efect pe Anfield

Mohamed Salah a înscris ambele goluri ale "cormoranilor". Prima oară a punctat în minutul 38, cu un șut lobat peste portarul Foster. În ultimul minut de joc, egipteanul a stabilit scorul final, când a trimis cu călcâiul direct în plasă.
După 17 etape, Liverpool este lider în Premier League, cu 49 de puncte acumulate. Pentru "cormorani" urmează două meciuri într-un interval de două zile: în Cupa Ligii, contra lui Aston Villa, pe 17 decembrie, și contra câștigătoarei dintre Monterrey și Al Sadd, la Campionatul Mondial al Cluburilor, pe 18 decembrie.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
IERI LA 08:54
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21