Înaintea confruntării dintre Chelsea și Bournemouth, programată astăzi de la ora 17:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1, tehnicianul de 41 de ani a recunoscut că va avea un cuvânt important de spus în privința transferurilor din luna ianuarie:
"Îmi doresc să am un cuvânt important de spus când vine vorba de transferuri. Sunt deschis să discut cu patronul despre orice jucător pe care îl am în minte. Trebuie să existe un echilibru între ce îmi doresc eu și ce se poate realiza. Sper să ajungem la un consens. Până la urmă, amândoi ne dorim binele lui Chelsea." a pus Lampard la conferința de presă.
https://i.eurosport.com/2019/12/14/2736251.jpg
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24

"Dacă voi spune asta, voi fi dat afară"

Întrebat despre jucătorii pe care și-ar dori să-i aducă la Chelsea, Lampard a răspuns, pe un tot amuzant, că ar putea fi dat afară dacă ar exagera cu cerințele:
"Cu siguranță, va conta mult părerea mea în privința noilor transferuri. În același timp, nu voi exagera cu cerințele. Dacă aș spune că îi vreau pe Ronaldo, Messi și Mbappe în atac, cel mai probabil aș fi dat afară.", a glumit Lampard.
Chelsea va juca astăzi (ora 17:00), pe Stamford Bridge, în compania celor de la Bournemouth. Formația londoneză se află pe locul 4 în Premier League, la o diferență de 17 puncte în spatele liderului Liverpool. De cealaltă parte, oaspeții au parte de o formă extrem de slabă, cu cinci înfrângeri consecutive, și ocupă abia poziția a 15-a.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
13/08/2022 LA 13:41
Premier League
Arsenal - Everton 2-0 | Gabriel Jesus a strălucit la debut, iar Lampard continuă să aibă probleme
17/07/2022 LA 05:35