Înaintea confruntării dintre Chelsea și Bournemouth, programată astăzi de la ora 17:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1, tehnicianul de 41 de ani a recunoscut că va avea un cuvânt important de spus în privința transferurilor din luna ianuarie:
"Îmi doresc să am un cuvânt important de spus când vine vorba de transferuri. Sunt deschis să discut cu patronul despre orice jucător pe care îl am în minte. Trebuie să existe un echilibru între ce îmi doresc eu și ce se poate realiza. Sper să ajungem la un consens. Până la urmă, amândoi ne dorim binele lui Chelsea." a pus Lampard la conferința de presă.
https://i.eurosport.com/2019/12/14/2736251.jpg
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45

"Dacă voi spune asta, voi fi dat afară"

Întrebat despre jucătorii pe care și-ar dori să-i aducă la Chelsea, Lampard a răspuns, pe un tot amuzant, că ar putea fi dat afară dacă ar exagera cu cerințele:
"Cu siguranță, va conta mult părerea mea în privința noilor transferuri. În același timp, nu voi exagera cu cerințele. Dacă aș spune că îi vreau pe Ronaldo, Messi și Mbappe în atac, cel mai probabil aș fi dat afară.", a glumit Lampard.
Chelsea va juca astăzi (ora 17:00), pe Stamford Bridge, în compania celor de la Bournemouth. Formația londoneză se află pe locul 4 în Premier League, la o diferență de 17 puncte în spatele liderului Liverpool. De cealaltă parte, oaspeții au parte de o formă extrem de slabă, cu cinci înfrângeri consecutive, și ocupă abia poziția a 15-a.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38
Premier League
Chelsea devine indestructibilă! Abramovich îi mai transferă lui Tuchel un super-jucător: Kounde
24/08/2021 LA 07:12