Tottenham a dezamăgit în acest sezon pe plan intern iar clubul din nordul Londrei va încheia un nou sezon fără niciun trofeu, încheind în afara locurilor de UEFA Champions League.
Mourinho a fost dat afară după mai multe rezultate negative și un fotbal deloc entuziasmant chiar în ziua în care clubul a anunțat că vrea să ia parte la Super Liga Europeană, din care s-a retras doar câteva mai târziu.
Levy a părut să facă referire și la Mourinho în scrisoare atunci când a spus că dorește să aducă un antrenor care să aducă ”un fotbal ofensiv, frumos, plăcut ochiului” pentru ”a ne întoarce la stilul pentru care suntem cunoscuți”.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE

Promisiunile lui Daniel Levy

”Am fost atât de concentrați să avem totul gata cu stadionul și să gestionăm pandemia că am pierdut din vedere unele priorități cheie și nu am ținut cont de ce este în ADN-ul nostru”, a scris Levy.
”Am anunțat că vom crea un consiliu prin care vor fi reprezentați fanii și care se va asigura că aceștia vor fi implicați în deciziile clubului iar președintele acestui consiliu va fi numit anual și va avea drepturi de vot, o premieră pentru un club din Premier League”, a adăugat el.
”Ne vom concentra pe găsirea uui nou antrneor. Suntem conștienț că trebuie să alegem pe cienva care respectă valorile acestui club minunat și să revenim să jucăm fotbalul pentru care suntem cunoscuți - ofensiv și entertaining”, a precizat Levy.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 20 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 21 ORE