Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniel Sturridge se poate întoarce în Premier League. Aston Villa vrea să-l aducă de la Trabzon

Sebastian Ujica

Actualizat 01/01/2020 la 23:23 GMT+2

Cei de la Aston Villa caută să transfere un atacant după ce Wesley a suferit o accidentare teribilă.

Wurde für sechs Wochen gesperrt: Daniel Sturridge

Credit imagine: SID

Atacantul celor de la Aston Villa, brazilianul Wesley, este suspect de ruptură de ligamente după partida cu Burnley câștigată cu 2-1, iar cei de la Villa caută să se întărească în această iarnă pentru a încerca evitarea retrogradării.
Daniel Sturridge este primul nume menționat de presa din Anglia, fostul atacant de la Liverpool fiind în acest moment în Turcia, la Trabzonspor, echipă pentru care a marcat 4 goluri în 9 meciuri.
Englezii de la Daily Mail scriu că Villa l-a urmărit pe Sturridge, cel care are evoluții excelente în ultima perioadă după ce în startul sezonului nu a jucat foarte mult din cauza unor probleme la gleznă. Sturridge este acum la potențialul fizic optim și Villa vrea să-l readucă în Premier League.
Sturridge a marcat 48 de goluri în Premier League pentru Liverpool, cel mai bun sezon fiind 2013/2014 când a marcat 21 de goluri. Au urmat sezoane cu multe accidentări pentru Sturridge, iar în vara trecută a plecat de la Liverpool după ce contractul i s-a încheiat.
Alte variante pentru Aston Villa sunt Kelechi Iheanacho, însă acesta a început să prindă mai des echipa la Leicester, în timp ce Jardon Bowen de la Hull sau Alexandar Mitrovic de la Fulham sunt variante considerate prea scumpe.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo