Cluburile din Premier League au căzut de acord privind o reducere a salariilor cu 30% pentru a face față problemelor financiare declanșate de coronavirus. Au existat critici privind răspunsul târziu din lumea fotbalului iar unele cluburi, precum Newcastle sau Tottenham, au suspendat contractele staff-ului.
”Cu toții ne-am dorit să facem ceva. Pot să vorbesc doar pentru mine, dar eu nu aș avea nicio probleme ca salariul meu să îi ajute pe cei care se luptă cu acest virus în prima linie dar și pe cei afectați de ce se întâmplă”, a declarat Rose.
”Totuși, simțim că se pune o mare presiune pe noi. Aveam conversații privind ce am putea face încă dinainte ca oamenii din afara fotbalului să comenteze”, a declarat Rose, care a fost împrumutat de Tottenham la Newcastle.
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50
”Am discutat cu Jordan Henderson și el lucrează pentru a face ceva. Nu era nevoie ca cei din afara fotbalului să ne spună ce să facem cu banii noștri. Mi s-a părut atât de bizar.”, a adăugat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
IERI LA 12:13
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55