Cluburile din Premier League au căzut de acord privind o reducere a salariilor cu 30% pentru a face față problemelor financiare declanșate de coronavirus. Au existat critici privind răspunsul târziu din lumea fotbalului iar unele cluburi, precum Newcastle sau Tottenham, au suspendat contractele staff-ului.
”Cu toții ne-am dorit să facem ceva. Pot să vorbesc doar pentru mine, dar eu nu aș avea nicio probleme ca salariul meu să îi ajute pe cei care se luptă cu acest virus în prima linie dar și pe cei afectați de ce se întâmplă”, a declarat Rose.
”Totuși, simțim că se pune o mare presiune pe noi. Aveam conversații privind ce am putea face încă dinainte ca oamenii din afara fotbalului să comenteze”, a declarat Rose, care a fost împrumutat de Tottenham la Newcastle.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Am discutat cu Jordan Henderson și el lucrează pentru a face ceva. Nu era nevoie ca cei din afara fotbalului să ne spună ce să facem cu banii noștri. Mi s-a părut atât de bizar.”, a adăugat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52