Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Danny Rose: ”Nu era nevoie să ne spună cei din afara fotbalului ce să facem cu banii noștri”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/04/2020 la 16:21 GMT+3

Danny Rose consideră că se pune prea multă presiune pe jucătorii din Premier League să renunțe la salarii.

Danny Rose, Tottenham

Credit imagine: PA Sport

Cluburile din Premier League au căzut de acord privind o reducere a salariilor cu 30% pentru a face față problemelor financiare declanșate de coronavirus. Au existat critici privind răspunsul târziu din lumea fotbalului iar unele cluburi, precum Newcastle sau Tottenham, au suspendat contractele staff-ului.
”Cu toții ne-am dorit să facem ceva. Pot să vorbesc doar pentru mine, dar eu nu aș avea nicio probleme ca salariul meu să îi ajute pe cei care se luptă cu acest virus în prima linie dar și pe cei afectați de ce se întâmplă”, a declarat Rose.
”Totuși, simțim că se pune o mare presiune pe noi. Aveam conversații privind ce am putea face încă dinainte ca oamenii din afara fotbalului să comenteze”, a declarat Rose, care a fost împrumutat de Tottenham la Newcastle.
”Am discutat cu Jordan Henderson și el lucrează pentru a face ceva. Nu era nevoie ca cei din afara fotbalului să ne spună ce să facem cu banii noștri. Mi s-a părut atât de bizar.”, a adăugat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo