Impresarul lui Alex Telles a anunțat ieri că a ajuns în Anglia pentru a discuta cu Manchester United despre transferul jucătorului de la FC Porto. Ole Gunar Solskjaer își dorește foarte mult un fundaș stânga la echipă și a pus ochii pe brazilianul de la campioana Portugaliei, deși presa britanică a scris că și Sergio Reguilon de la Real Madrid este o variantă pentru "diavoli".

Alex Telles, aproape de Wolverhampton

Porto solicită în schimbul lui Telles 25 de milioane de €, dar în timpul negocierilor cu Manchester United a mai apărut o echipă interesată de fundaș, și anume Wolverhampton.
Premier League
Solskjaer pregătește curățenia de iarnă! 7 jucători cu nume ar putea pleca de la United în ianuarie
19/09/2021 LA 13:35
Relațiile dintre Porto și Wolverhamton sunt foarte bune, asta după ce "lupii" au făcut recent cel mai scump transfer din istoria clubului luându-l pe Fabio Silva de la gruparea portugheză.
https://i.eurosport.com/2020/06/24/2838248.jpg
Conform presei engleze, Wolverhampton e dispusă să plătească 15 milioane de € și să îl cedeze pe tânărul Ruben Vinagre. Portughezul de doar 21 a ajuns pe Molineux în 2018 de la AS Monaco, dar nu s-a integrat foarte bine, iar sezonul trecut a bifat doar 14 apariții în Premier League, astfel că Nuno Espirito Santo este dispus să renunțe la el pentru a-l putea lua pe brazilianul de la Porto.
Telles a fost adus în Europa de Galatasaray în 2014, iar după un sezon în Turcia a evoluat sub formă de împrumut la Inter în sezonul 2015-2016. Mai apoi a fost cedat definitiv la FC Porto unde evoluțiile sale au fost din ce în ce mai bune, acest lucru aducându-i și prima selecție în naționala Braziliei, în luna martie a anului trecut.
Premier League
Manchester United, îngenuncheată de ultima clasată, pe Old Trafford. Surpriza sezonului în Anglia
27/01/2021 LA 22:08
Premier League
Manchester United, 3 super-transferuri în "deadline day". Mutările care vor fi oficializate azi
05/10/2020 LA 08:18