Presa engleză a scris în ultimele zile că Manchester United a decis să renunțe în vară la David De Gea. Clubul de pe Old Trafford este dispus să-i ofere și anumite compensații financiare ibericului pentru a pleca, întrucât el are un salariu uriaș și mai are 2 ani de contract.
Solskjaer a mizat în ultimele partide pe Dean Henderson între buturi, iar tânărul goalkeeper a demonstrat că poate fi un om de bază, astfel că United a hotărât să scape de De Gea, eliberând astfel și o parte din bugetul de salarii.

David De Gea, urmărit de 3 cluburi de top

Premier League
Who’s Better | Schmeichel - De Gea, duelul portarilor în Leicester City - Manchester United
15/10/2021 LA 05:39
De Gea are doar 30 de ani, vârstă la care un portar abia ajunge la adevărata maturitate, astfel că ibericul nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbalul mare. Jucătorul lui United nu va duce în nicun caz lipsă de oferte dacă va accepta să plece de la United.
The Mirror scrie că este foarte posibil ca portarul să se întoarcă în Spania. Prima opțiune ar fi Atletico Madrid, club unde a crescut și de unde a plecat la United în 2011. Echipa de pe Wanda Metropolitano îl are pe Jan Oblak, unul dintre cei mai buni portari din lume la ora actuală, dar slovenul ar putea fi vândut, iar De Gea ar fi înlocuitorul ideal.
De asemenea, Real Madrid ar putea fi o altă destinație pentru De Gea. Madrilenii au mai încercat și în trecut să-l transfere, iar acum e posibil să reia negocierile cu United, chiar dacă Courtois mai are contract pe Bernabeu până în 2024.
Nu în ultimul rând, PSG este interesată de goalkeeperul spaniol. Keylor Navas va împlini în iarnă 35 de ani și se îndreaptă spre finalul carierei. În plus, parizienii sunt capabili să-i satisfacă pretențiile financiare ale lui De Gea.
Totuși, dacă va pleca de la United, David De Gea ar prefera să revină în Spania, acolo unde soția sa tocmai a născut primul copil. De Gea este evaluat la 50 de milioane de €, dar United l-ar putea ceda și pe un preț mai mic, ținând cont că englezii vor mai mult ca portarul să plece decât invers.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
"De asta m-am întors!". Ronaldo anunță că Manchester United va domina din nou Europa
30/09/2021 LA 06:10
Liga Campionilor UEFA
"Ronaldo mi-a scris". Rio Ferdinand explica în direct că United a jucat slab. Ce mesaj a primit
30/09/2021 LA 05:10