Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

David Luiz, omul negru în City-Arsenal. A greşit la un gol, a comis penalty şi a luat roşu

Cristian Mihală

Actualizat 18/06/2020 la 01:27 GMT+3

David Luiz, care a avut evoluţii de coşmar în ultimele amicale ale lui Arsenal înainte de reluarea sezonului, a comis noi gafe în City - Arsenal. Mai întâi i-a permis lui Sterling să deschidă scorul, după ce a luftat, pentru ca apoi să comită un fault din postura de ultim apărător, provocând penalty şi fiind eliminat.

David Luiz, gafe în serie în City - Arsenal

Credit imagine: Eurosport

Prima jumătate de oră a partidei de pe Etihad a fost una echilibrată, însă Arteta a fost ghinionist. I-a pierdut pe Xhaka şi pe Mari, astfel că tot planul tactic a fost dat peste cap, tehnicianul lui Arsenal fiind forţat să îi arunce în luptă pe Ceballos şi David Luiz.
Fundaşul brazilian a avut evoluţii oscilante în acest sezon, comiţând mai multe gafe, iar forma slabă a continuat şi în amicale. Din acest motiv, Arteta nu l-a introdus titular în duelul cu City, dar, forţat de împrejurări, a trebuit să se bazeze pe el.
Imediat după intrarea fostului fundaş al lui Chelsea, băieţii lui Guardiola şi-au creat mult mai multe spaţii şi au pus în pericol poarta lui Leno. În cele din urmă, în prelungirile primei reprize, David Luiz i-a aşezat perfect mingea lui Sterling, care nu a ratat. De această dată, fundaşul lui Arsenal a avut un alibi în terenul ud, dar cu siguranţă că fanii "tunarilor" îi vor imputa golul, mai ales în contextul evoluţiilor din această stagiune.

Vezi mai jos golul de 1-0 din Manchester City - Arsenal

David Luiz şi-a "desăvârşit opera" în debutul primei reprize, când l-a faultat din postura de ultim apărător pe Mahrez. Centralul nu a stat pe gânduri şi a dictat penalty şi eliminare. Lovitura de la 11 metri a fost tranformată fără emoţii de De Bruyne, care făcuse meciul carierei în tur.
picture

Golul lui Sterling, după gafa lui David Luiz

Programul partidelor din Premier League

PREMIER LEAGUE

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo