Potrivit antrenorului de 57 de ani, singura diferență între el și actualul antrenor al ”diavolilor”, Ole Gunar Solskjaer, este că norvegianului i s-a acordat mai mult timp la dispoziție pentru a-și pune amprenta asupra jocului și a rezultatelor.
https://i.eurosport.com/2018/05/11/2332906.jpg

Mandat scurt pentru Moyes pe Old Traford

Premier League
Arsenal e mare favorită la locul 4, dar nu e 100% sigură de locul de Champions League
09/03/2022 LA 10:31
David Moyes a fost adus pe banca lui United în 2013 pentru a-l înlocui pe legendarul Sir Alex Ferguson, dar mandatul său a fost un adevărat dezastru. United era pe locul 7 în Premier League, în afara cupelor europene și acest lucru a dus la demiterea managerului scoțian după doar 10 luni. Ryan Giggs a condus atunci echipa pentru ultimele 4 etape din acel sezon.
Moyes a vorbit la conferința de presă de astăzi despre forma bună pe care o parcurge fosta sa echipă și a subliniat că acesta este rezultatul răbdării de care au dat dovadă conducătorii echipei cu Solskjaer. Din păcate pentru el, scoțianul a spus că el nu a avut parte de un asemenea sprijin în perioada petrecută la Manchester.
Deși a avut o experiență nereușită pe banca lui Man United, scoțianul are în continuare o părere bună despre club: ”Man United este un club minunat și un loc special. Pentru mine este cel mai mare club din lume”.
”Pentru mine (Old Traford) este întotdeauna un loc deosebit și aștept cu nerăbdare să mă întorc”, a continuat antrenorul ”ciocănarilor”.
https://i.eurosport.com/2019/03/15/2544370.jpg

Moyes despre Solskjaer: ”Lui i se acordă timp”

Fără a-i lua din merite lui Solskjaer, pe care de altfel l-a lăudat pentru că a crezut în tinerii din academie, Moyes a subliniat că nu a avut parte un tratament asemănător când a fost manager la United.
”Ole a adus jucători de la academie, așa cum United a făcut mereu, iar acum au niște jucători tineri cu adevărat interesanți. Ole a avut un început dificil, dar diferența dintre Ole și mine este că lui i se acordă timp”, a conchis scoțianul.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/20/2853108.jpg
Premier League
Primul fotbalist care a cerut pauză după izbucnirea războiului ruso-ucrainean! Clubul îl sprijină
25/02/2022 LA 17:41
Premier League
Liverpool depinde doar de ea în lupta pentru titlu, în Premier League. Klopp. Calcule
21/02/2022 LA 06:14