David Silva a stabilit un record istoric pentru Manchester City la victoria cu 3-0 în fața celor de la Aston Villa. El a bifat partida cu numărul 267 ca titular în tricoul echipei și l-a depășit pe Joe Hart în acest clasament. Niciun alt jucător din istoria lui Manchester City nu se află peste Silva în acest clasament. Silva a fost aproape să înscrie în partida cu Villa, trecând puțin pe lângă minge la centrarea lui De Bruyne care a dus scorul la 2-0.
Ajuns la Manchester City în 2010, David Silva a jucat 409 de partide pentru Manchester City, reușind 73 de goluri. El a reprezentat un punct fix în echipă indiferent dacă antrenorul echipei a fost Roberto Mancini, Manuel Pellegrini sau Pep Guardiola.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 8 ORE
David Silva a cucerit 12 trofee cu Manchester City, fiind de 4 ori campion al Angliei. De asemenea, la partida cu Everton, scor 3-1, David Silva a devenit primul jucător din istoria Premier League care a avut nevoie de mai puțin de 300 de partide pentru a ajunge la 200 de victorii în campionat (289).
Acesta este ultimul sezon al lui David Silva în tricoul lui City, el anunțând deja că va părăsi echipa la finalul actualului contract care expiră în vara viitoare.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25
Premier League
Topul celor mai prolifici jucători din Premier League în 2022! Tottenham dă 3 din primii 4 clasați
10/05/2022 LA 10:12