Silva va părăsi Etihadul după 10 ani plini de trofee iar Al-Duhail din Doha, liderul din Qatar Stars League, le-a transmis reprezentanților săi că sunt dispuși să facă o ofertă mai bună decât orice altceva a primit spaniolul pentru a-l aduce în Qatar, conform Mirror.
De Silva sunt deja interesate mai multe cluburi din Spania și SUA. Însă Campionatul Mondial din 2022 se apropie iar Qatar dorește să își facă o imagine cât mai bună dar și să ridice nivelul ligii interne iar cei de la Al-Duhail știu că aducerea unui fotbalist de calibrul lui Silva ar reprezenta o lovitură.
Mario Mandzukic, vicecampion mondial cu Croația, a ajuns la Al-Duhail gratis de la Juventus în ianuarie iar qatarezii vor să îl tragă și pe Silva.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM O ORĂ

David Silva, greu de înlocuit la Manchester City

David Silva a ajuns la Manchester City de la Valencia pentru 30 de milioane de euro însă evoluțiile sale pe parcursul anilor au dovedit că suma plătită de englezi s-a dovedit a fi mult prea mică pentru valoarea sa.
Silva a jucat un rol esențial în câștigarea primului titlu de către Manchester City în 2011/2012 precum și în următoarele trei. Spaniolul, care a câștigat Campionatul Mondial din 2010 și Euro 2021 alături de țara sa natală, mai are în palmares două Cupe ale Angliei și cinci Cupe ale Ligii.
Pep Guardiola a confirmat deja că plănuiește să ocupe golul lăsat de Silva și să-i acorde mai multe șanse tânărului Phil Foden.
”Phil este un jucător incredibil, dar mai are locuri în care se poate îmbunătăți. Câteodată durează până înțelege exact ce trebuie să facă, trebuie să ai răbdare. Dar David va pleca la sfârșitul acestui sezon și nu vom lua niciun jucător pe postul lui pentru că îl avem pe Phil”, a declarat Guardiola.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 2 ORE
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM O ZI