Mijlocașul belgian a oferit o nouă pasă decisivă și a atins o bornă impresionantă. În repriza secundă, De Bruyne și-a trecut numele și pe lista marcatorilor.
De Bruyne a centrat excelent, din corner, la golul marcat de Rodri în prima repriză a duelului de pe Etihad. A fost al 17-lea assist reușit de mijlocașul lui City în actualul sezon din Premier League. Recordul precedent era deținut de Eden Hazard, care și-a trecut în cont 16 pase decisive sezonul trecut, pe când atacantul belgian evolua pentru Chelsea.
Din momentul venirii sale pe Etihad, în 2015, doar Leo Messi a reușit mai multe pase de gol în campionatul intern decât De Bruyne. Căpitanul Barcelonei are 62 de assist-uri în La Liga, în timp ce mijlocașul lui City se află la o singură pasă în spatele recordul lui Messi.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 12 ORE

De Bruyne, om de bază la Manchester City

În minutul 62 al meciului de pe Etihad, Kevin de Bruyne a reușit să și marcheze. Belgianul a trimis la colțul lung, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Fabianski. A fost al 8-lea gol înscris de mijlocașul lui City în actualul sezon din Anglia.
Kevin de Bruyne este om de bază în primul "11" al lui Guardiola, fiind jucătorul de la care pleacă majoritatea acțiunilor de atac ale "cetățenilor".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58