Belgianul a avertizat că dacă va dura prea mult până când Premier League va lua o decizie va fi împotriva intereselor jucătorilor și a viitorului sezon. ”Nu am nici cea mai mică idee dacă vom mai juca. La fel ca aici, în Anglia vor să aștepte cât de mult posibil până să ia o decizie”, a declarat De Bruyne pentru cotidianul belgian Het Laatste Nieuws.
”Ca fotbalist, nu este clar. Dacă nu faci nimic pentru șase săptămâni, în mod normal ai nevoie de un presezon de 3-4 săptămâni. Dacă vom reîncepe imediat, toată lumea se va accidenta după câteva meciuri. Nu asta se dorește. Dar sunt mulți bani implicați iar dacă vom aștepta prea mult până să luăm o decizie vom avea probleme sezonul viitor”, a declarat el.
”Nu avem la dispoziție o perioadă atât de mare vara ca să înghesuim toate meciurile. Ar fi păcat să ne oprim după un sezon atât de bun, dar dacă vom evita așa probleme pentru sezonul viitor, nu avem de ales”, a adăugat belgianul.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38