Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De Bruyne, despre marele pericol, dincolo de coronavirus. La ce trebuie să se gândească englezii

Vlad Dumitrescu

Actualizat 02/04/2020 la 19:14 GMT+3

Mijlocașul lui Manchester City, Kevin De Bruyne, a declarat că sezonul din Premier League trebuie să se încheie mai devreme dacă acest lucru va ajuta calendarul pentru stagiunea viitoare.

Kevin De Bruyne of Manchester City during the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at Molineux on December 27, 2019

Credit imagine: Getty Images

Belgianul a avertizat că dacă va dura prea mult până când Premier League va lua o decizie va fi împotriva intereselor jucătorilor și a viitorului sezon. ”Nu am nici cea mai mică idee dacă vom mai juca. La fel ca aici, în Anglia vor să aștepte cât de mult posibil până să ia o decizie”, a declarat De Bruyne pentru cotidianul belgian Het Laatste Nieuws.
”Ca fotbalist, nu este clar. Dacă nu faci nimic pentru șase săptămâni, în mod normal ai nevoie de un presezon de 3-4 săptămâni. Dacă vom reîncepe imediat, toată lumea se va accidenta după câteva meciuri. Nu asta se dorește. Dar sunt mulți bani implicați iar dacă vom aștepta prea mult până să luăm o decizie vom avea probleme sezonul viitor”, a declarat el.
”Nu avem la dispoziție o perioadă atât de mare vara ca să înghesuim toate meciurile. Ar fi păcat să ne oprim după un sezon atât de bun, dar dacă vom evita așa probleme pentru sezonul viitor, nu avem de ales”, a adăugat belgianul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo