Belgianul a avertizat că dacă va dura prea mult până când Premier League va lua o decizie va fi împotriva intereselor jucătorilor și a viitorului sezon. ”Nu am nici cea mai mică idee dacă vom mai juca. La fel ca aici, în Anglia vor să aștepte cât de mult posibil până să ia o decizie”, a declarat De Bruyne pentru cotidianul belgian Het Laatste Nieuws.
”Ca fotbalist, nu este clar. Dacă nu faci nimic pentru șase săptămâni, în mod normal ai nevoie de un presezon de 3-4 săptămâni. Dacă vom reîncepe imediat, toată lumea se va accidenta după câteva meciuri. Nu asta se dorește. Dar sunt mulți bani implicați iar dacă vom aștepta prea mult până să luăm o decizie vom avea probleme sezonul viitor”, a declarat el.
”Nu avem la dispoziție o perioadă atât de mare vara ca să înghesuim toate meciurile. Ar fi păcat să ne oprim după un sezon atât de bun, dar dacă vom evita așa probleme pentru sezonul viitor, nu avem de ales”, a adăugat belgianul.
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
IERI LA 05:26
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
IERI LA 04:52
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
17/05/2022 LA 08:22