Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De Bruyne nu mai speră la titlu: "Dacă ar câștiga mereu cea mai bună echipă, ar fi plictisitor"

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/12/2019 la 16:40 GMT+2

Kevin de Bruyne a fost omul meciului în victoria împotriva lui Arsenal din ultima etapă (3-0), grație celor două goluri reușite de mijlocaș pe Emirates. Superstarul belgian consideră că Manchester City ar putea fi considerată în continuare cea mai bună echipă din Premier League, chiar dacă formația pregătită de Pep Guardiola nu traversează un sezon extraordinar în Angia.

de bruyne titlu

Credit imagine: Getty Images

Într-un interviu acordat pentru FourFourTwo, De Bruyne a recunoscut că Manchester City nu s-a ridicat deloc la nivelul său obișnuit, iar asta i-a costat scump pe elevii lui Guardiola. Mai mult decât atât, mijlocașul de 28 de ani consideră că dacă cea mai bună echipă ar câștiga mereu, fotbalul n-ar mai avea niciun farmec:
"Mentalitatea noastră a rămas aceeași de la începutul sezonului și până acum. Evident, suntem conștienți că nu ne-am ridicat la cel mai bun nivel în acest an. În Premier League, detaliile fac diferența. De fiecare dată când am pierdut un meci, am avut o reacție bună, ceea ce demonstrează că atitudinea noastră este excelentă. Totuși, am pierdut prea multe puncte până în acest moment, dar așa se întâmplă în fotbal. Dacă ar câștiga întotdeauna cea mai bună echipă, ar fi plictisitor, nu credeți?", a declarat De Bruyne.
de bruyne titlu

"Ne concentrăm pe Champions League"

Kevin de Bruyne consideră că actualul sezon din Premier League este ca și compromis, datorită diferenței de 14 puncte dintre City și Liverpool. Pentru campioana en-titre, obiectivul principal rămâne UEFA Champions League:
"Cu siguranță, City este în continuare unul dintre cele mai puternice cluburi din Anglia. Chiar dacă nu suntem pe primul loc, calitatea jocului nostru rămâne senzațională. Într-adevăr, Liverpool este într-o formă absolut fantastică, iar diferența de puncte este imensă. Ne vom concentra pe trofeul Champions League și pe cele două Cupe. Toate echipele din Premier League trag din greu să fie cât mai sus în clasament. Așadar, indiferent de numele celei care va câștiga titlul, cu siguranță va merita acest lucru.", a mai adăugat belgianul.
De Bruyne este motorul de la mijlocul terenului pentru Manchester City. Mijlocașul cotat la 150 milioane de euro a reușit 6 goluri și 11 pase decisive în actualul sezon. După 17 etape, campioana en-titre se află pe locul 3 în Premier League, la 14 puncte în spatele liderului Liverpool.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo