'Aș prefera să nu am toți jucătorii de care am nevoie decât să am pe cineva care nu are atitudinea care trebuie. Personalitatea este atât de importantă. Suntem o echipă, atmosfera trebuie să fie una de echipă. Vrem ca jucătorii să aibă puțin ego dar trebuie să se adapteze”, a declarat Solskjaer pentru United We Stand.
”În martie 2019, jucătorii erau obosiți fizic și mental și aveam accidentări. Au pornit cu o mentalitate negativă, dar acum suntem pozitivi. Au fost și alte lucruri care nu mi-au plăcut anul trecut, niște agende personale ale unora, care nu au putut fi rezolvate decât în vară”, a continuat Solskjaer.
”Mereu vor fi fotbaliști care vor să joace mai mult, dar dacă o echipă are succes atunci jucătorii trebuie să fie disponibili în momente diferite. Simt că în acest grup nu avem ”uscături”, a precizat Solskjaer.
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48
Romelu Lukaku a plecat în vară de la United pentru 72 de milioane de euro la Inter, el nefiind folosit ca titular de Solskjaer. De asemenea și Alexis Sanchez a ajuns la Milano, sub formă de împrumut, în timp ce Chris Smalling a mers la Roma iar Matteo Darmian la Parma.
”Când câștigi totul este ușor. Când ajungi la momentele grele atunci vei vedea cine are mentalitatea corectă. Nu am văzut asta decât după ce a trecut și meciul de la Paris când am trecut printr-o formă slabă. Atunci am văzut pe cine pot să mă bazez. Trebuie să existe și orgoliul în fotbal, dar echipa trebuie să fie pe primul loc”, a continuat Ole.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11