'Aș prefera să nu am toți jucătorii de care am nevoie decât să am pe cineva care nu are atitudinea care trebuie. Personalitatea este atât de importantă. Suntem o echipă, atmosfera trebuie să fie una de echipă. Vrem ca jucătorii să aibă puțin ego dar trebuie să se adapteze”, a declarat Solskjaer pentru United We Stand.
”În martie 2019, jucătorii erau obosiți fizic și mental și aveam accidentări. Au pornit cu o mentalitate negativă, dar acum suntem pozitivi. Au fost și alte lucruri care nu mi-au plăcut anul trecut, niște agende personale ale unora, care nu au putut fi rezolvate decât în vară”, a continuat Solskjaer.
”Mereu vor fi fotbaliști care vor să joace mai mult, dar dacă o echipă are succes atunci jucătorii trebuie să fie disponibili în momente diferite. Simt că în acest grup nu avem ”uscături”, a precizat Solskjaer.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
ACUM O ZI
Romelu Lukaku a plecat în vară de la United pentru 72 de milioane de euro la Inter, el nefiind folosit ca titular de Solskjaer. De asemenea și Alexis Sanchez a ajuns la Milano, sub formă de împrumut, în timp ce Chris Smalling a mers la Roma iar Matteo Darmian la Parma.
”Când câștigi totul este ușor. Când ajungi la momentele grele atunci vei vedea cine are mentalitatea corectă. Nu am văzut asta decât după ce a trecut și meciul de la Paris când am trecut printr-o formă slabă. Atunci am văzut pe cine pot să mă bazez. Trebuie să existe și orgoliul în fotbal, dar echipa trebuie să fie pe primul loc”, a continuat Ole.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21