Adama Traore, despre care s-a scris în trecut că a atras interesul unor formații precum Liverpool sau Barcelona, este unul dintre cei mai periculoși mijlocași din Premier League. Cu toate acestea progresul extraordinar al unor jucători precum Daniel Podence sau Pedro Neto alături de o accidentare la umăr, a făcut ca Traore să joace destul de rar în acest sezon.
Fotbalistul de 24 de ani, care a fost achiziționat pentru 18 milioane de lire în 2018, nu a marcat niciun gol în acest sezon și a fost titular în doar opt din ultimele 17 partide jucate de Wolves.
În paralel însă, cariera sa la națională a mers excelent. După ce a ales să reprezinte Spania în loc de Mali, mijlocașul a avut un debut impresionant împotriva Portugaliei în octombrie.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE

Cum vede Traore situația

Nu este considerată o urgență situația de niciuna dintre părți. Conform informațiilor The Athletic însă, au început să apară tensiuni pentru că Traore consideră că nu mai este titular pentru că nu a ajuns la o înțelegere privind un nou contract. Actualul acord expiră în 2023. Traore este nefericit la echipă și vede abordarea conducerii ca pe o strategie pentru a-l convinge să semneze noul contract.
De cealaltă parte, antrenorul Nuno Espirito Santo nu l-ar mai fi folosit pe Traore pur din motive fotbalistice, conform unei alte surse The Athletic. Podence a fost de-a dreptul impresionant și a fost titular în fața lui Traore în ultimele cinci meciuri.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11