Solskjaer și jucătorii lui United se pregătesc de finala Europa League (azi, ora 22:00, contra lui Villarreal), însă oficialii clubului au reușit să perfecteze primul transfer al verii. Tom Heaton va ajunge pe "Teatrul Viselor" din postura de jucător liber de contract.
În vârstă de 35 de ani, goalkeeperul este un produs al Academiei lui Manchester United, fiind sub contract cu prima echipă a "diavolilor" între 2005 și 2010. Nu a primit însă șanse din partea lui Alex Ferguson, fiind împrumutat, rând pe rând, la Swindon Town, Royal Antwerp, Cardiff City, QPR, Rochdale și Wycombe Wanderers.
Marea șansă a carierei lui Heaton s-a numit Burnley, unde a devenit unul dintre cei mai siguri portari din Premier League. Din păcate, în ultimii ani a avut mai multe accidentări, iar la Aston Villa a pierdut locul de titular, odată cu aducerea lui Emiliano Martinez, de la Arsenal.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Aflat la final de contract cu trupa din Birmingham, Heaton a decis să nu prelungească și să dea curs ofertei formației de suflet.

Venirea lui Heaton înseamnă aproape sigur plecarea lui De Gea

Viitorul lui United între buturi înseamnă Dean Henderson, goalkeeper care a câștigat duelul pentru titularizare, cu De Gea. Tânărul portar a apărat în 10 din ultimele 12 partide din campionat pentru "diavoli", iar presa engleză a scris de mai multe ori că oficialii clubului pregătesc cedarea internaționalului spaniol.
În vârstă de doar 30 de ani, De Gea se află pe Old Trafford din 2011, însă acum va lua foarte probabil drumul Italiei. Mourinho îl vrea neapărat la Roma pe fostul său elev, iar United îi va da cu siguranță drumul, dacă prețul e unul motivant.
Heaton e un portar cu mare experiență și extrem de sigur, care poate să fie oricând o variantă de backup pentru Henderson, în cazul unei accidentări nedorite. În plus, United mai are în lot un goalkeeper cu calități fantastice: Nathan Bishop. În vârstă de doar 21 de ani, acesta e un portar cu reflexe extraordinare, iar Solskjaer a vrut neapărat în iarnă să îi prelungească contractul, semn că are încredere deplină în el.
400.000 de euro/săptămână câștigă De Gea pe Old Trafford, având unul dintre cele mai mari salarii din echipă. United ar trebui să-i plătească aproximativ 40 de milioane de euro ibericului, până la finalul contractului, în condițiile în care acesta a devenit varianta numărul doi în ochii staff-ului tehnic. Ca atare, oficialii vicecampioanei Angliei sunt nerăbdători să îl cedeze pe goalkeeperul spaniol.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59