La nouă ani de la ultimul meci disputat în fotbalul profesionist, Mateja Kezman a uimit pe toată lumea cu noul său look. Acum, fostul fotbalist sârb este impresar și îl reprezintă pe Sergej Milinkovic-Savic, super-mijlocasul lui Lazio. În afara faptului că s-a reprofilat pe impresariat, Kezman a uimit prin noul lui look.
În vârstă de 41 de ani, Kezman este fostul atacant al lui Chelsea, Atletico Madrid sau PSG și este aproape de nerecunoscut în ultimele fotografii care circulă în mediul online. Fostul internațional sârb a devenit vedetă în Olanda, în tricoul lui PSV.După 105 goluri în 122 de partide marcate pentru olandezi, Jose Mourinho îl transfer ape sârb pe Stamford Bridge în 2004 pentru 7.5 milioane de euro.

Mateja Kezman, de nerecunoscut în ultimele fotografii de pe internet

Fotbal
Transformare incredibilă! Cum a ajuns să arate Mateja Kezman, fostul atacant al lui Chelsea
17/09/2020 LA 08:07
Mateja a decis să renunțe la fotbal în 2011, pe când avea 33 de ani, după o perioadă scurtă petrecută la South China, în Hong Kong. Acum, Kezman nu-și mai face griji de nimic și încearcă să se bucure pe cât posibil de viață. El a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii prin care și-a surprins urmăritorii.
https://i.eurosport.com/2020/07/08/2847016.jpg
Fost fotbalist sârb a evoluat un singur sezon la Londra, în care a reușit să marcheze 7 goluri, după care a fost transferat de Atletico Madrid pentru 9 milioane de euro. Kezman a mai evoluat în cariera sa la echipe ca Partizan, Fenerbahce, PSG, Zenit, Bate Borisov sau South China, unde și-a încheiat cariera.
"Chelsea a fost cel mai bun lucru din cariera mea. Cu siguranță, acesta a fost punctul culminant al carierei mele. Să trăiesc și să joc la Londra a fost ceva ce nu voi uita niciodată. Nu știu dacă am greșit pentru că am plecat așa de repede. Poate că am făcut-o, dar cred întotdeauna în deciziile mele. Transferul la Chelsea mi-a făcut visele să devină realitate. A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Poate că aș fi putut să obțin mai mult și aș fi avut mai mult succes pe Stamford Bridge, dar nu regret nimic", a spus Kezman pentru Sky Sports.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM 20 ORE
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56