Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De nerecunoscut! Mateja Kezman, fostul atacant al lui Chelsea, a uimit pe toată lumea cu noul look

Irina Aldea

Publicat 08/07/2020 la 16:52 GMT+3

Câteva fotografii cu fostul atacant al lui Chelsea, Mateja Kezman, au luat prin surprindere mediul online. Fostul fostbalist sârb este de nerecunoscut.

De nerecunoscut! Mateja Kezman, fostul atacant al lui Chelsea, a uimit pe toată lumea cu noul look

Credit imagine: Getty Images

La nouă ani de la ultimul meci disputat în fotbalul profesionist, Mateja Kezman a uimit pe toată lumea cu noul său look. Acum, fostul fotbalist sârb este impresar și îl reprezintă pe Sergej Milinkovic-Savic, super-mijlocasul lui Lazio. În afara faptului că s-a reprofilat pe impresariat, Kezman a uimit prin noul lui look.
În vârstă de 41 de ani, Kezman este fostul atacant al lui Chelsea, Atletico Madrid sau PSG și este aproape de nerecunoscut în ultimele fotografii care circulă în mediul online. Fostul internațional sârb a devenit vedetă în Olanda, în tricoul lui PSV.După 105 goluri în 122 de partide marcate pentru olandezi, Jose Mourinho îl transfer ape sârb pe Stamford Bridge în 2004 pentru 7.5 milioane de euro.

Mateja Kezman, de nerecunoscut în ultimele fotografii de pe internet

Mateja a decis să renunțe la fotbal în 2011, pe când avea 33 de ani, după o perioadă scurtă petrecută la South China, în Hong Kong. Acum, Kezman nu-și mai face griji de nimic și încearcă să se bucure pe cât posibil de viață. El a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii prin care și-a surprins urmăritorii.
Mateja Kezman
Fost fotbalist sârb a evoluat un singur sezon la Londra, în care a reușit să marcheze 7 goluri, după care a fost transferat de Atletico Madrid pentru 9 milioane de euro. Kezman a mai evoluat în cariera sa la echipe ca Partizan, Fenerbahce, PSG, Zenit, Bate Borisov sau South China, unde și-a încheiat cariera.
"Chelsea a fost cel mai bun lucru din cariera mea. Cu siguranță, acesta a fost punctul culminant al carierei mele. Să trăiesc și să joc la Londra a fost ceva ce nu voi uita niciodată. Nu știu dacă am greșit pentru că am plecat așa de repede. Poate că am făcut-o, dar cred întotdeauna în deciziile mele. Transferul la Chelsea mi-a făcut visele să devină realitate. A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Poate că aș fi putut să obțin mai mult și aș fi avut mai mult succes pe Stamford Bridge, dar nu regret nimic", a spus Kezman pentru Sky Sports.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo