"Cormoranii" s-au impus după un gol din penalty, marcat în prelungiri de Milner, însă victoria putea fi adusă câteva minute mai devreme de Mo Salah. Egipteanul a scăpat singur spre poarta lui Schmeichel, însă a fost oprit brutal de Choudhury. La acea fază, starul lui Klopp s-a și accidentat, însă arbitrul Kavanagh i-a acordat doar cartonaș galben închizătorului oaspeților.
O măsură iresponsabilă, în opinia lui Klopp, care crede că astfe de decizii nu fac altceva decât să îi determine pe jucători să aibă și pe viitor astfel de intrări.
"Victoria de azi e pusă în umbră de ce s-a întâmplat cu Mo. Nu știm exact cât de serioasă e accidentarea, dar nu despre asta e vorba, ci despre situația în sine. Arbitrul a luat o decizie, pot să înțeleg asta, dar ați văzut faza: credeți că se impunea un cartonaș roșu? Pentru că sunteți englezi, nu e cartonaș roșu. Nu pot să cred așa ceva. Pentru mine e eliminare 100% și nu pentru că e vorba de un jucător al meu, nu pentru că Salah a fost accidentat, ci pentru că vorbim de fotbal. Trebuie să ne asigurăm că un fotbalist care e rapid și care aleargă mai repede decât adversarul nu poate fi pus la pământ când nu are mingea. Mingea nu era nici măcar în apropiere. Așa, spunem "da, cartonaș galben" și se va întâmpla din nou. Așa ceva nu se poate întâmpla. Nu are legătură cu Mo, ci cu jocul de fotbal. Nu pot să înțeleg, la o astfel de intervenție voi spuneți "Ce tackling bun!". Ăsta nu e tackling, nu poate fi așa ceva, atâta vreme cât mingea nu există. De asta e atât de dificil să accept că Choudhury nu a fost eliminat. Dar aparent sunt singurul care vede lucrurile astfel, așa că vă spun "la revedere"!", a spus Klopp la flash-interviul de după meci.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 7 ORE
Din fericire, accidentarea lui Salah nu este una gravă, astfel că mai mult ca sigur după pauza internațională el va fi apt de joc. Pentru Liverpool urmează marele derby cu Manchester United, transmis în direct de Eurosport, iar o absență a lui Mo ar fi reprezentat o lovitură.

Jurgen Klopp

Credit imagine: PA Sport

Leicester cere măsuri împotriva fanilor lui Liverpool

Intrarea lui Choudhury a generat un val de reacții negative pe rețelele sociale împotriva tânărului englez de 22 de ani. Mulți nu s-au mărginit să îl critice pentru intrarea sa, ci au trecut la amenințări, folosind jigniri și expresii rasiste.
"Comportamentul discriminatoriu nu are loc în fotbal și nici în societate. Vom face demersurile necesare pentru ca cei vinovați să fie identificați și trași la răspundere. Am transmis deja toate ameninările la poliție", se arată într-un comunicat al "vulpilor".
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 9 ORE
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06