De Telegraaf anunță că în această seară reprezentanții lui Manchester United și cei ai lui Ajax au ajuns la un numitor comun pentru transferul lui Donny van de Beek (23 de ani).
Dorit și de Koeman, antrenorul care l-a promovat la națională, la Barcelona, mijlocașul lui Ajax va merge în Premier League, după ce s-a înțeles cu oficialii "diavolilor" pentru un contract valabil până în 2025. Și cluburile s-au pus de acord asupra sumei de transfer, "lăncierii" urmând a încasa 45 de milioane de euro în schimbul mijlocașului batav.
Van de Beek e așteptat zilele viitoare la Manchester, unde va efectua vizita medicală și va semna actele.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29

Van de Beek, curtat încă de anul trecut de granzii Europei

Van de Beek a ajuns la 23 de ani şi vine după două sezoane excelente pentru Ajax. El a fost curtat de Real Madrid vara trecută, după ce olandezii au fost la câteva secunde de finala Champions League, dar "lăncierii" au refuzat să îl transfere, considerând că cedarea unui nou jucător - după De Ligt la Juventus şi De Jong la Barcelona - ar slăbi prea puternic echipa.
Mijlocaşul ar fi vrut să plece, pentru a se dezvolta şi a se lupta pentru trofee europene, dar a înţeles situaţia şi nu a dezarmat. A făcut o nouă stagiune excelentă pentru trupa din Amsterdam, reuşind 10 goluri în 37 de partide. Acum, oficialii lui Ajax au înțeles că trebuie să îi dea drumul contra sumei corecte, iar United a fost formația care s-a mișcat cel mai repede..
Produs al Academiei lui Ajax, Van de Beek a debutat la prima echipă în 2015 şi a strâns deja 175 de prezenţe în prima echipă (a reuşit 41 de goluri).
Trebuie spus că, pe lângă De Telegraaf, știrea mutării a fost confirmată și de Sky Sports, astfel că nimic nu se mai poate întâmpla: zilele viitoare mijlocașul olandez va fi prezentat pe Old Trafford.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52