Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De Telegraaf: Donny van de Beek e noul jucător al lui United. Detaliile transferului

Cristian Mihală

Publicat 30/08/2020 la 22:49 GMT+3

Manchester United reușește o mutare importantă pe piața transferurilor. Donny van de Beek va fi noul jucător al lui Solskjaer.

Ajax's Dutch midfielder Donny Van de Beek (L) celebrates with teammates after scoring their fourth goal during the UEFA Champion's League Group H football match between Chelsea and Ajax at Stamford Bridge in London on November 5, 2019.

Credit imagine: Getty Images

De Telegraaf anunță că în această seară reprezentanții lui Manchester United și cei ai lui Ajax au ajuns la un numitor comun pentru transferul lui Donny van de Beek (23 de ani).
Dorit și de Koeman, antrenorul care l-a promovat la națională, la Barcelona, mijlocașul lui Ajax va merge în Premier League, după ce s-a înțeles cu oficialii "diavolilor" pentru un contract valabil până în 2025. Și cluburile s-au pus de acord asupra sumei de transfer, "lăncierii" urmând a încasa 45 de milioane de euro în schimbul mijlocașului batav.
Van de Beek e așteptat zilele viitoare la Manchester, unde va efectua vizita medicală și va semna actele.

Van de Beek, curtat încă de anul trecut de granzii Europei

Van de Beek a ajuns la 23 de ani şi vine după două sezoane excelente pentru Ajax. El a fost curtat de Real Madrid vara trecută, după ce olandezii au fost la câteva secunde de finala Champions League, dar "lăncierii" au refuzat să îl transfere, considerând că cedarea unui nou jucător - după De Ligt la Juventus şi De Jong la Barcelona - ar slăbi prea puternic echipa.
Mijlocaşul ar fi vrut să plece, pentru a se dezvolta şi a se lupta pentru trofee europene, dar a înţeles situaţia şi nu a dezarmat. A făcut o nouă stagiune excelentă pentru trupa din Amsterdam, reuşind 10 goluri în 37 de partide. Acum, oficialii lui Ajax au înțeles că trebuie să îi dea drumul contra sumei corecte, iar United a fost formația care s-a mișcat cel mai repede..
Produs al Academiei lui Ajax, Van de Beek a debutat la prima echipă în 2015 şi a strâns deja 175 de prezenţe în prima echipă (a reuşit 41 de goluri).
Trebuie spus că, pe lângă De Telegraaf, știrea mutării a fost confirmată și de Sky Sports, astfel că nimic nu se mai poate întâmpla: zilele viitoare mijlocașul olandez va fi prezentat pe Old Trafford.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo