Deși discuțiile se concentrează pe siguranța jucătorilor și a staff-ului dacă actualul sezon se va relua în această vară, unele cluburi au început deja să ia în calcul posibilitatea ca meciurile să se joace fără spectatori pentru următoarele 12 luni. Un director de club a declarat pentru Daily Mail că nu crede că fanii vor putea avea acces pe stadioane până când nu va exista un vaccin pentru coronavirus.
Cluburile, temându-se că un astfel de vaccin ar putea deveni disponibil abia pe pacursul anului viitor, ele sunt forțate să ia în considerare cum vor arăta bugetele dacă nu vor exista venituri din zilele de meci (de la bilete sau produse promoționale).
Manchester United și Arsenal vor pierde cel mai mult, ele încasând în acest moment 110 și 100 de milioane de lire pe sezon din zilele de meci. Premier League va organiza o nouă ședință vinerea viitoare prin care se va decide unde se vor juca meciurile rămase din acest sezon, cel mai probabil fiind vorba de arene neutre cu porțile închise.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38