Doar un egal a obținut Arsenal pe propriul teren în fața celor de Southampton, Lacazette reușind să marcheze în prelungirile partidei golul de 2-2. Arsenal a avut însă o prestație slabă, cei de la Southampton având nu mai puțin de 21 de șuturi la poartă, cu 9 mai multe decât echipa gazdă.
În ciuda golului din prelungiri, fanii un huiduit echipa la finalul partidei și i-a fost cerută demisia lui Unai Emery. Arsenal este pe locul 7 în clasament, însă va fi depășită de câștigătoarea duelului dintre Sheffield United și Manchester United.

Decizia luată de șefii de la Arsenal

Fotbal
Fotbalistul pe care a pus ochii Arteta vine din Ucraina! Shakhtar cere 75 de milioane de euro
08/11/2022 LA 16:59
Conform celor de la Independent, șefii celor de la Arsenal sunt deciși să-l susțină în continuare pe Unai Emery. Aceștia consideră că fostul antrenor de la Sevilla și PSG este capabil să îmbunătățească această situație și să readucă echipa în UEFA Champions League.
Totuși, situația lui Emery a fost pusă în discuție în timpul întâlnirii care a avut loc în recenta pauză internațională și s-a concluzionat că există riscul ca Emery să fie demis dacă seria de rezultate slabe continuă.
Arsenal are meciuri mai ușoare în perioada următoare, cu Norwich, Brighton și West Ham, iar acestea pot fi decisive. Conducerea va avea o nouă întâlnire pentru a analiza situația după deplasarea de pe London Stadium de pe 5 decembrie.
Șefii lui Arsenal nu au alcătuit o listă cu posibili înlocuitori ai lui Emery, însă prima variantă în cazul demiterii lui Emery ar fi Freddie Ljunberg ca antrenor interimar. Alte nume vehiculate sunt Patrick Vieira, Mikel Arteta, Max Allegri și Julian Nagelsmann.
Europa League
Cum arată cotele la câștigarea Europa League, după tragerea la sorți a duelurilor din 16-imi
07/11/2022 LA 13:00
Cupa Mondială FIFA
Încă un fotbalist important, în pericol să rateze Mondialul din Qatar! Anunțul antrenorului
07/11/2022 LA 07:31