Burnley a câștigat pentru prima dată după 58 de ani pe Old Trafford în partida de miercuri seară iar Manchester United rămâne pe locul 5 în clasament, la 6 puncte în spatele celor de la Chelsea. Fanii au huiduit echipa lui Ole Gunnar Solskjaer iar o bună parte dintre fani au părăsit arena cu minute bune înainte de ultimul fluier.
Înfrângerile cu Liverpool și Burnley au crescut presiunea pe Ole Gunnar Solskjaer, United având cel mai slab punctaj după 24 de etape din ultimii 30 de ani! În ciuda celei de-a 4-a înfrângeri din 2020, conducerea lui Manchester United nu are de gând să renunțe la Ole Gunnar Solskjaer, anunță Sky Sports.

Solskjaer, susținut de conducere

Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27
Antrenorul norvegian al celor de la United a devenit principalul favorit la casele de pariuri pentru o demitere, însă jurnaliștii britanici scriu că Solskjaer continuă să fie susținut atât de conducerea clubului, cât și de jucători.
Cei din conducerea clubului au început deja reconstrucția echipei, transferurile din vară fiind mărturie în acest sens, iar Solskjaer are parte și de sprijin în condițiile în care a fost privat de cei mai buni jucători ai echipei din cauza unor accidentări, jucători precum Pogba sau McTominay lipsind de mult timp.
Ultima accidentare a lui Marcus Rashford l-a determinat pe Solskjaer să ceară transferuri iar conducerea e gata să-i facă pe plac până la finalul perioadei de mercato.î
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55