Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conducerea lui Manchester United a anunțat că îl susține în continuare pe Solskjaer

Sebastian Ujica

Actualizat 23/01/2020 la 13:07 GMT+2

Manchester United a pierdut pe propriul teren cu 2-0 în fața celor de la Burnley, la doar câteva zile după înfrângerea la același scor din marele derby cu Liverpool.

le

Credit imagine: Getty Images

Burnley a câștigat pentru prima dată după 58 de ani pe Old Trafford în partida de miercuri seară iar Manchester United rămâne pe locul 5 în clasament, la 6 puncte în spatele celor de la Chelsea. Fanii au huiduit echipa lui Ole Gunnar Solskjaer iar o bună parte dintre fani au părăsit arena cu minute bune înainte de ultimul fluier.
Înfrângerile cu Liverpool și Burnley au crescut presiunea pe Ole Gunnar Solskjaer, United având cel mai slab punctaj după 24 de etape din ultimii 30 de ani! În ciuda celei de-a 4-a înfrângeri din 2020, conducerea lui Manchester United nu are de gând să renunțe la Ole Gunnar Solskjaer, anunță Sky Sports.

Solskjaer, susținut de conducere

Antrenorul norvegian al celor de la United a devenit principalul favorit la casele de pariuri pentru o demitere, însă jurnaliștii britanici scriu că Solskjaer continuă să fie susținut atât de conducerea clubului, cât și de jucători.
Cei din conducerea clubului au început deja reconstrucția echipei, transferurile din vară fiind mărturie în acest sens, iar Solskjaer are parte și de sprijin în condițiile în care a fost privat de cei mai buni jucători ai echipei din cauza unor accidentări, jucători precum Pogba sau McTominay lipsind de mult timp.
Ultima accidentare a lui Marcus Rashford l-a determinat pe Solskjaer să ceară transferuri iar conducerea e gata să-i facă pe plac până la finalul perioadei de mercato.î
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo