Mijlocaşul ofensiv de 28 de ani va rămâne pe Old Trafford până în vara lui 2022. Actuala înţelegere expira peste 6 luni şi toţi se aşteptau ca părţile să îşi strângă mâna şi să se despartă, în contextul în care fotbalistul prinde doar în Cupe minute. El nu a jucat vreun minut în actualul sezon de Premier League şi nu a fost utilizat nici în Champions League.
Şi, totuşi, conducerea "diavolilor" a surprins, activând o clauză din contractul lui Lingard prin care acesta va rămâne la United până în vara lui 2022. Probabil stafful tehnic se teme de accidentări şi nu vrea să aibă vreo criză de efectiv, în contextul în care e angrenată pe mai multe fronturi, dar decizia pare destul de ciudată. Mai ales că în precedenta fereastră de mercato boardul de pe "Teatrul Viselor" a căutat să îl împrumute, vorbindu-se despre varianta Real Sociedad.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50

Lingard promitea să strălucească din nou

În sezonul 2017-2018, Lingard a frost unul dintre cei mai buni jucători ai lui United, reuşind doar în campionat 8 goluri şi 6 assisturi. Evoluţiile sale au scăzut simţitor stagiunea următoare, când a mai reuşit doar 4 goluri şi 3 assisturi şi, din titular de drept, a devenit în multe partide soluţie doar pentru finalurile de meci.
Mijlocaşul a avut cifre groaznice în sezonul trecut, când încă nu a marcat şi nu a dat vreo pasă decisivă în Premier League până în ultima etapă, când a înscris contra lui Leicester; dar englezul de 28 de ani părea convins că a trecut peste momentul greu şi promitea să devină din nou decisiv pentru United.
"Consider că mi-am reintrat în formă după o perioadă mai puțin bună. Acum sunt eu cel vechi, așa simt. Evident, toți jucătorii au fluctuații de formă și am învățat că, atunci când jocul nu îmi iese, trebuie să muncesc din greu, să lupt, să îi ascult pe antrenori. Trebuie să muncesc 110%, sunt conștient de asta. Așa am făcut și acum mă simt într-o formă excelentă. Întotdeauna mi-a plăcut să am un anumit impact asupra jocului echipei și acum simt că sunt important din nou. Îmi place să înscriu goluri, iubesc să le pasez colegilor care sunt în poziții mai bune, mă simt excelent când îmi ajut echipa", explica Lingard înainte de startul sezonului.
Aproape sigur fără Lingard printre titulari, Manchester United se pregăteşte de vizita lui Aston Villa. Partida de pe Old Trafford va fi în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player sâmbătă, de la 22:00.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/30/2963642.jpg
Fotbal
LIVE-BLOG transferuri 2022 | Luis Suarez se pregătește să își facă bagajele la Atletico
31/12/2021 LA 13:09
Premier League
West Ham, ofertă pentru Hazard! Real Madrid, nemulțumită de suma oferită
10/12/2021 LA 11:14