115 cazuri de Covid-19 au fost confirmate până în acest moment în Regat, dintre care 105 doar în Anglia. Autoritățile au impus mai multe măsuri de protecție pentru oprirea epidemiei, iar una dintre ele va fi aplicată și în fotbal. În Premier League, jucătorii, staff-urile tehnice și oficialii partidei nu se vor saluta în etapa următoare din weekend, pentru a evita o potențială transmitere a virusului. Aceștia vor ieși împreună de la vestiare, se vor aduna la centrul terenului și vor trece unii pe lângă ceilalți în timpul imnului Premier League, însă fără să-și strângă mâinile.
"La începutul meciurilor din acest weekend, jucătorii și staff-urile tehnice nu se vor saluta până când următoarele directive de ordin medical vor fi publicate. Coronavirusul se transmite prin căile respiratorii, nas și gură, putând fi foarte ușor transmis ca urmare a unei strângeri de mână.
Cluburile și oficialii partidei vor efectua în continuare ieșirea tradițională de la vestiare pe teren, însă fără salutul fair-play dinaintea fiecărui meci. La centrul terenului, cele două echipe se vor alinia în timpul imnului Premier League, apoi jucătorii vor trece unii pe lângă ceilalți fără să-și strângă mâinile.", se arată în comunicatul oficial emis de Premier League.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
În afara acestui aspect impus de organizatorii Premier League, meciurile nu vor fi afectate, nici din perspectiva programului, nici din cea a accesului spectatorilor pe stadioane.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
https://i.eurosport.com/2020/03/04/2788704.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52