Jordan Pickford l-a accidentat grav pe Virgil Van Dijk în partida Everton-Liverpool, dar portarul "caramelelor" a scăpat nepedepsit, deoarece s-a considerat că nu intra sub incidența unei sancțiuni disciplinare, fundașul olandez aflându-se în off-side la faza respectivă.
Urmările pentru Van Dijk sunt dintre cele mai grave, iar decizia arbitrilor de a nu interveni în niciun fel la acea fază a stârnit mari controverse în ultima săptămână.
Liverpool a acuzat public deciziile brigăzii de la meciul cu Everton, nemulțumirile clubului de pe Anfield îndreptându-se în special asupra oficialului VAR, care ar fi trebuit să intervină.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 13 ORE
https://i.eurosport.com/2020/10/18/2917653.jpg

Faza accidentării lui Van Dijk va fi analizată la mijlocul sezonului

Sportsmail anunță că incidentul de săptămâna trecută va fi revizuit de Professional Game Match Officials Limited, organismul care supraveghează arbitrajul în fotbalul profesionist englez, la o întâlnire anuală care are loc la jumătatea sezonului.
O parte a discuției, care va avea loc prin videoconferință din cauza reglementărilor privind distanțarea socială, se va concentra pe disecarea anumitor decizii care au avut loc în timpul sezonului, în special a celor care au provocat confuzie, iar hotărârea controversată din weekend-ul trecut de pe Goodison Park va fi analizată la mijlocul sezonului din Premier League.
Presa britanică a dezvăluit că oficialul VAR, David Coote, nici măcar nu a luat în calcul revizuirea fazei la care a fost accidentat Van Dijk, deși regulile impun acest lucru, chiar dacă olandezul se afla în poziție de off-side.
Până la ședința de la mijlocul sezonului, arbitrii de la Everton-Liverpool vor fi în continuare delegați la meciuri. David Coote va fi al 4-lea oficial chiar în acest week-end, la meciul dintre West Ham și Manchester City.
Meciurile din Premier League de la Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
ACUM 15 ORE
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
IERI LA 16:46