Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Declarația care pune presiune pe Solskjaer! Pochettino, gata să revină în Premier League

Sebastian Ujica

Publicat 03/12/2019 la 08:51 GMT+2

Mauricio Pochettino este decis să revină curând în fotbal.

Mauricio Pochettino

Credit imagine: Getty Images

Finalist în UEFA Champions League cu Tottenham în luna iunie, demis de la Spurs în noiembrie. Mauricio Pochettino a părăsit-o pe Tottenham după 5 ani și jumătate, însă argentinianul a dezvăluit că este gata să revină în fotbal cât de curând!
Pochettino a mers în Argentina după plecarea de la Tottenham, însă managerul de 47 de ani spune că șansele să preia o echipă din țara sa natală sunt minime. El a acordat luni un interviu pentru Fox Sports Argentina în care a vorbit despre revenirea în Premier League.
Sunt multe cluburi și proiecte atractive pentru mine. În acest moment, cel mai important este să-mi eliberez mintea după 5 ani și jumătate fantastici la Tottenham. Țelul meu este să mă reclădesc și să fie din nou motivat. Intenția mea este să mă întorc să antrenez în Europa.
Este greu pentru mine să-mi imaginez un proiect în Argentina. De dragul familiei, nu aș refuza însă să lucrez aici. Însă trebuie să fiu calm pentru câteva zile și să vedem ce se va întâmpla. Nu am avut prea mult timp să pot digera ce mi s-a întâmplat.
Prima mea decizie a fost să revin în Argentina, să mă întorc acasă să-mi văd familia și prietenii. A fost cea mai bună decizie pentru că m-am deconectat pentru 10 zile. Dar mă aștept să mă întorc în Europa și să iau o decizie legată de viitorul meu. La vârsta mea nu am nevoie de mult timp de recuperare. Sunt deschis să ascult proiectele care îmi vor fi prezentate
Declarația lui Pochettino reprezintă o presiune în plus pentru Ole Gunnar Solskjaer, cel care riscă să fie următorul manager demis din Premier League. Man United a făcut doar 2 egaluri în ultimele 2 etape cu echipe nou-promovate, iar miercuri seară o va întâlni pe Tottenham, echipa fostului ei manager, Jose Mourinho. Partida va începe la ora 21.30 și va fi transmisă în direct de Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo