Neînvinsă în acest sezon de Premier League, Liverpool este la un pas să bată o mulțime de recorduri pentru o campioană a Angliei. În doar 6 etape, Liverpool poate fi matematic campioană: ar fi cel mai rapid titlu obținut vreodată de o campioană a Angliei!
În ultima etapă, Liverpool a câștigat cu 4-0 în fața lui Southampton. La final, antrenorul oaspeților, Ralph Hasenhuttl a lăudat-o pe Liverpool, spunând că aceasta "este imbatabilă deoarece refuză să-și subestimeze adversarul". Întrebat despre acest lucru, Jurgen Klopp l-a menționat pe Jordan Henderson, căpitanul echipei, ca fiind cel de la care pleacă această atitudine.
Hendo (Jordan Henderson) este un exemplu. Sunt multe altele. A arătat el a căpitanul unei echipei care este la 19 puncte distanță? Nici măcar o clipă. A părut că dacă vom pierde, retrogradăm. Așa sunt acești băieți. Este singurul mod prin care putem câștiga un meci. Este mereu la fel
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM O ZI
Nu închizi capitolul unui sezon după o astfel de zi și te gândești că s-a terminat. Nu s-a terminat. Trebuie să arăți respect adversarilor cu atitudinea ta. Este rezultatul timpului în care am fost împreună și modul în care se înțeleg băieții. Încrederea dintre noi. Acestea sunt lucrurile create în cei 4 ani petrecuți împreună

Revenirea lui Fabinho

Jurgen Klopp l-a trimis din primul minut pe teren la partida cu Southampton pe Fabinho, cel care a fost accidentat o perioadă destul de lungă, de la partida cu Napoli din grupele UEFA Champions League. Revenirea brazilianului a dus la schimbarea poziției în teren pentru căpitanul Jordan Henderson.
A fost ușor să-l mutăm pe Hendo (Jordan Henderson). Fabinho este în mod natural un jucător mai orientat spre defensivă decât Hendo. A trebuit să controlăm contraatacurile lui Southampton. Fabinho a avut probleme cu ritmul impus. În primele 2 partide după revenire nu a fost același jucător de dinainte de accidentare. Este normal așa că partida de sâmbătă a fost un pas mare pentru el.
Aveam nevoie de un jucător calm în centru, mai puțin activ. Aceasta a fost schimbarea făcută la pauză. L-am folosit mai mult la schimbările de ritm. L-am găsit pe Fabinho, pasa pe cealaltă parte și accelerare și ne-am folosit de forța lui Hendo în spațiile intermediare. Hendo poate juca și în flanc și uneori avem nevoie de asta pentru că Ox nu joacă precum Mane, intră mai mult în interior. Hendo nu joacă doar ca un număr 6. Nu cred că vreo secundă și-a spus că de acum va fi număr 8. Nu a fost o decizie dificilă
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11