Premier League se pregătește de "Project Restart", însă mulți fotbaliști consideră că sănătatea e prioritară și nu sunt dispuși să facă vreo concesie, atâta vreme cât nu au garanții că nu vor fi expuși la virus astfel.
Fostul mijlocaș al lui Liverpool, Graeme Souness, are o opinie controversată pe marginea subiectului, dezvăluind că el ar juca și cu COVID-19, chiar dacă acest lucru i-ar expune pe coechipieri și adversari.
"Dacă aș fi fost testat pozitiv cu coronavirus, aș fi ascuns rezultatul, doar pentru a juca. Puteți să mă considerați iresponsabil, dar ca jucător aș fi fost disperat să mă întorc pe teren și să joc. Fotbaliștii au o responsabilitate socială, da, dar pe de altă parte acest joc face atât de mult bine. Aș fi ascuns proba pozitivă pentru a putea juca, dacă m-aș fi simțit bine, așa văd eu lucrurile", a spus fostul mare mijlocaș, citat de Daily Mail.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Graeme Souness a câștigat pe Anfield 5 titluri ca jucător, reușind să aducă în vitrina clubului și 3 Cupe ale campionilor.
Ulterior, a ajuns antrenor, dar rezultatele nu au fost pe măsura carierei de fotbalist. Cu toate acestea, a cucerit trei titluri cu Rangers, o Cupă cu Liverpool și una cu Galatasaray. S-a retras din antrenorat în 2006, după ce a condus-o timp de doi ani pe Newcastle.

Fotbaliștii din Premier League se tem de coronavirus

Liga Engleză de Fotbal și reprezentanții cluburilor pregătesc în cel mai mic detaliu "Project Restart", reînceperea sezonului în Premier League, însă mulți jucători se tem.
Deeney este unul dintre căpitanii din Premier League care au discutat despre situația jucătorilor cu asociația fotbaliștilor, oficiali ai Premier League dar și membri ai guvernului într-o videoconferință.
Englezul nu pare să fi fost mulțumit de discuție și a afirmat pe Instagram: "Nici nu vorbesc despre fotbal în acest moment - vorbesc doar despre sănătatea familiei mele. Dacă simt că îmi voi pune în pericol familia, nu o voi face. Nu îmi voi pune în pericol familia. Ce pot să-mi facă, să-mi ia bani? Am mai fost falit așa că nu mă deranjează", a precizat el.
Există temeri că un număr de 50 de jucători din Premier League pun în pericol "Project Restart", amenințând că vor refuza să joace fotbal din cauza temerilor legate de siguranță.
Printre cei care nu văd cu ochi buni reluarea sezonului se numără Raheem Sterling, cel care a fost poate cel mai bun om al lui Pep Guardiola în acest sezon, dar și Kun Aguero.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52