FA i-a scris mijlocașului lui Tottenham pentru a-i cere observațiile privind acest incident, acesta fiind primul pas într-un proces prin care Alli ar putea fi găsit vinovat de încălcarea protocoalelor federației. Alli este investigat pentru încălcarea regulii E3 a FA care interzice jucătorilor să creeze postări pe rețelele sociale care sunt considerate ”nepotrivite” și care fac imagine proastă fotbalului.
În videoclipul postat de Dele Alli pe Snapchat, englezul poartă o mască protectoare într-un aeroport. Descrierea clipului este următoarea: ”Corona ce? Ascultați vă rog!”. În clip poate fi văzut un bărbat asiatic care nu știe că este filmat iar apoi Alli mută camera pe un săpun antispetic. Urmează apoi descrierea: ”Virusul ăsta va trebui să fie mai rapid dacă vrea să mă prindă”.
https://i.eurosport.com/2019/11/27/2725385.jpg
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Alli a șters apoi videoclipul duminică noaptea și și-a cerut scuze pe rețeaua socială chineză Weibo: ”Nu a fost amuzant și mi-am dat seama imediat și am scos videoclipul. M-am dezamăgit pe mine dar și clubul. Nu vreau să mă vedeți așa. Nu este ceva cu care se glumește”. Alli se află în vacanță în Dubai.
Este așteptat ca Alli să primească aceeași pedeapsă ca Bernardo Silva, cel care a postat o glumă rasistă pe Twitter. El a primit o suspendare de un meci, a fost amendat cu 50.000 de lire și a fost obligat să participe la un curs de conștientizare privind problemele rasiale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31