Forma slabă arătată de Dele Alli în acest început de sezon l-a determinat pe Jose Mourinho să nu îl includă în lotul echipei la ultimele 2 meciuri din Premier League și chiar dacă antrenorul lusitan a declarat că nu se pune problema unei plecări a acestuia, presa britanică scrie că despărțirea este iminentă.
The Telegraph a scris în urmă cu o săptămână că internaționalul englez este dorit la PSG, iar acum întreaga presă britanică e de aceeași părere. Conform surselor acestora, PSG și Tottenham sunt aproape de a ajunge la un acord pentru împrumutul englezului pentru acest sezon, cu o opțiune de cumpărare definitivă în vara viitoare. Cele 2 cluburi au o relație bună, în ultimii ani Lucas Moura și Serge Aurier ajungând la Tottenham de la campioana Franței.
Atât Daniel Levy, președintele lui Tottenham, cât și Jose Mourinho sunt de acord cu această variantă, iar jucătorul este dispus și el să accepte o nouă provocare, fiind supărat de felul în care este tratat. Alli a jucat numai o repriză în acest sezon de Premier League (în meciul cu Everton) și a mai bifat 60 de minute în meciul cu macedonienii de la Shkendija din turul 3 preliminar al Europa League. În restul partidelor, mijlocașul nici măcar nu a fost în lotul echipei, ceea ce oferă indicii că ruptura dintre el și Mourinho este reală.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
https://i.eurosport.com/2019/12/27/2743056.jpg

Jose Mourinho: "Toată lumea va avea șanse să joace"

Până acum, Jose Mourinho a evitat să ofere informații clare despre situația lui Alli, motivând că acesta nu a prins lotul în unele partide din cauza concurenței de la echipă, lusitanul plângându-se chiar că are prea mulți jucători, iar acest lucru îl pune în dificultate.
"Există și alții care așteaptă aceleași minute. Este o luptă internă, o luptă între prieteni. Toată lumea va avea șanse să joace.", a declarat Mourinho când a fost chestionat despre situația lui Dele Alli. De asemenea, când a fost întrebat dacă Alli va mai fi jucătorul lui Tottenham după încheierea ferestrei de transferuri, Mourinho a răspuns sec: "Cred că da."
A rămas mai puțin de o săptămână până pe 5 octombrie, ultima zi în care se mai pot oficializa transferuri în campionatele puternice din Europa, astfel că este de așteptat ca în zilele următoare soarta lui Dele Alli să fie hotărâtă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48