În urmă cu 4 luni, starul lui Spurs a apărut cu o mască pe faţă într-un filmuleţ controversat, postat pe contul său de Snapchat: "Corona ce? Vă rog, ascultaţi asta cu volumul ridicat", a fost mesajul care a însoțit filmarea.
El a focalizat apoi imaginea pe un bărbat asiatic, pentru ca apoi să deplaseze camera către o sticlă de dezinfectant. Imaginile au fost însoţite de textul: "Acest virus trebuie să fie mai rapid decât asta pentru a mă prinde".
La scurt timp după ce Liga Engleză a anunțat că îl va suspenda pe Dele Alli la meciul cu Manchester United, mijlocașul și-a cerut scuze din nou, în mod public. Mai mult, Alli și-a recunoscut greșeala și a asigurat că va fi mai atent la acțiunile sale din viitor:
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
ACUM 18 ORE
În legătură cu decizia anunțată de Liga Engleză, vreau să-mi cer scuze încă o dată pentru orice fel de ofensă cauzată de comportamentul meu. A fost o glumă inadecvată despre un virus care ne-a afectat pe toți, mai mult decât ne-am fi putut imagina. Mă bucur că Liga a considerat că acțiunile mele n-au fost rasiste pentru că și eu disprețuiesc orice tip de rasism. Mi-am dat seama că trebuie să fim atenți la cuvintele și acțiunile noastre și la modul în care acestea pot fi percepute de ceilalți. | Dele Alli

Alli va fi suspendat la meciul cu Manchester United, din Premier League

Potrivit BBC, Liga Engleză a hotărât să-l suspende pe internaționalul englez la primul meci al formației lui Jose Mourinho de la reluarea sezonului din Premier League, împotriva lui Manchester United. De asemenea, Alli va primi o amendă de 50.000 de lire și va trebui să participe la un curs educativ.
Meciul dintre Tottenham și Manchester United se va disputa pe 19 iunie, de la ora 22:00, transmis în direct și în exclusivitate la Eurosport. Cu siguranță, vestea nu-l bucură deloc pe Jose Mourinho, tehnicianul lui Spurs. Alli este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul londonezilor, alături de nume precum Harry Kane și Son. În sezonul actual, Alli a înscris 9 goluri și a oferit 6 pase decisive în toate competițiile.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
ACUM O ZI
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
IERI LA 21:00