Conform Daily Mirror, grupul speră ca un club să devină disponibil pentru a fi cumpărat în următoarele luni din cauza impactului financiar al pandemiei de coronavirus. Foștii fotbaliști vor fi conduși de directorul Wasserman Media, Rob Jansen, el declarând că ei vor aștepta ca un club să fie de vânzare.
”În această criză, prețurile vor scădea. Pe de altă parte, cluburile vor avea dificultăți din ce în ce mai mari”, a afirmat el.
Multe cluburi au suferit semnificativ din punct de vedere financiar din cauza acestei pauze fără precedent în lumea fotbalului, iar Premier League a lansat recent ”Project Restart” cu scopul de a relua sezonul.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 15 ORE
Jansen a declarat și că grupul său a fost aproape să ajungă la un acord cu un club în ultimele luni dar au fost învinți de un investitor străin.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
IERI LA 08:45
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
IERI LA 07:08