Jucătorul de 21 de ani al echipei de fotbal FCSB, Dennis Man, poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată în România. Acesta a intrat în atenţia clubului din Premier League, Norwich City. De asemenea, Sheffield United este un alt club din prima ligă engleză care se interesează de Man.
Cei de la FCSB au anunţat că mutarea este "60% rezolvată". Man tocmai jucase împotriva celor de la Dinamo în semifinalele Cupei României iar FCSB s-a calificat după 4-0 la general. Dacă se face transferul lui Man în Premier League pentru suma cerută de FCSB - 15 milioane de euro, acesta va deveni cel mai scump jucător transferat vreodată din România.

Dennis Man speră să ajungă în campionatul din Anglia

Serie B
"Pur și simplu devastator!" Ce scrie presa din Italia despre Man și Mihăilă după victoria Parmei
13/09/2021 LA 07:03
Dennis Man a admis după meciul cu Dinamo că speră la un transfer:"Dacă Dumnezeu mă ţine sănătos şi voi reuşi să mă transfer, va fi bine. Mi-ar trebui un timp de acomodare în orice campionat, aşa cum ne-ar trebui tuturor fotbaliştilor din România. Eu încerc să mă pregătesc de la un antrenament la altul cât mai bine, iar când fac pasul în altă parte, sper să joc la fel de bine", a spus jucătorul.
Topul celor mai scumpi jucători transferaţi din România îi include pe Nicolae Stanciu - de la FCSB la Anderlecht – 9,8 milioane de euro, Vlad Chiricheş - de la FCSB la Tottenham – 9,5 milioane de euro și Alexandru Mitriţă - de la Craiova la New York City FC) – 7,5 milioane de euro.
Mediafax
Serie B
Rivaldo, sfaturi pentru Man și Mihăilă la Parma: "Îi încurajez să se împrietenească cu Buffon"
24/08/2021 LA 12:21
Fotbal
Dennis Man, în atenția unui club important din Premier League! Unde este dorit jucătorul Parmei
22/08/2021 LA 07:20