Crescut de AC Milan, Locatelli nu a primit multe șanse pe San Siro, iar Sassuolo a profitat din plin de acest lucru. După ce l-a împrumutat de la "diavoli" în stagiunea 2018-2019, actuala formație a lui Chiricheș l-a transferat definitiv înainte de stagiunea trecută.
Sassuolo a avut un start de stagiune 2020-2021 fantastic, în care a cochetat mult timp cu un loc de Champions League, iar aceste rezultate i se datorează în mare parte mijlocașului. Acesta a devenit și un jucător important pentru naționala Italiei, unde a adunat deja 6 selecții.

Locatelli, între Juventus și Manchester City

Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34
Ca atare, Locatelli a atras atenția mai multor cluburi, iar presa italiană și cea engleză vorbesc azi de o adevărată bătălie pe piața transferurilor pentru mijlocaș. Pirlo simte că are o echipă incompletă și îi va fi greu să lupte la titlu fără întăriri și oficialii bianconerilor i-au promis că vor face tot posibilul pentru a-l aduce pe Manuel încă din această iarnă. Suma pusă la bătaie e impresionantă - 35 de milioane de euro. Doar că pe fir a intrat și Guardiola, care la rândul său are mare încredere în calitățile tânărului fotbalist. City e într-o situație similară cu Juve: nu a avut un start convingător, dar e în lupta la titlu în cel mai puternic campionat al lumii. Pep știe exact cât de important e un lot puternic și complet, mai ales în această perioadă, în care fotbaliștii sunt extrem de vulnerabili la coronavirus și a primit acceptul șefilor de pe Etihad pentru întăriri. City a egalat oferta lui Juventus și îi oferă un salariu mai bun fotbalistului, care trebuie să ia o decizie finală în săptămânile următoare.
"Avem o relație excelentă cu oficialii lui Sassuolo, vom vedea ce se întâmplă. Dacă va sosi o ofertă bună, astfel încât toată lumea să fie mulțumită, vom ajunge la un numitor comun. Îi vom fi mereu recunoscători lui Sassuolo pentru ce a făcut pentru Manuel. El visează să joace în Champions League și sunt sigur că de la vară va evolua acolo", a spus Stefano Castelnuovo, agentul jucătorului, citat de football-italia.net.
Manchester City a urcat pe 3 în Premier League, după succesul, 1-0, cu Brighton. Mulți specialiști sunt de părere că vom avea o bătălie până în ultima rundă pentru câștigarea campionatului, cei mai mulți pronosticând o luptă în trei, cu City având un mic avantaj în fața concitadinei și a lui Liverpool, campioana în exercițiu. Asta pentru că Guardiola dispune de cel mai echilibrat lot, iar Aguero, care a lipsit până acum, e în sfârșit recuperat și gata de joc. În plus, Liverpool are marele handicap al absenței celor doi fundași centrali titulari, Van Dijk și Joe Gomez.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33
Cupa Mondială FIFA
Guardiola, de acord să preia o națională! Federalii, aproape de infarct când au auzit salariul cerut
18/11/2022 LA 16:26