Tottenham s-a calificat dramatic în turul 3 preliminar din Europa League, după ce a învins-o pe Lokomotiv Plovdiv cu 2-1, meci în care bulgarii au condus cu 1-0 și au avut 2 jucători eliminați. Pentru partida din Bulgaria, Mourinho nu a inclus în lot mai mulți jucători, printre care și Dele Ali sau Toby Alderweireld.
Întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă Dele Alli (cel care a fost înlocuit la pauză în înfrângerea cu Everton din prima etapă din Premier League și despre a cărui plecare de la Tottenham s-a vorbit în ultimele zile) va reveni în echipă împotriva lui Southampton în acest weekend, Mourinho a declarat: "Mă întrebați despre Dele, dar m-ați putea întreba și despre ceilalți șapte jucători pe care i-am lăsat acasă. Sincer să fiu, nu-mi place numărul de jucători pe care îi am în echipa mea. Este foarte, foarte dificil de gestionat această situație. Sunt prea mulți jucători."
Tottenham are foarte mulți jucători, în special la mijlocul terenului, dar acest lucru nu ar trebui să fie o problemă, mai ales pentru o echipă care joacă în 4 competiții.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18

Jose Mourinho: "Doar aici e regula cu 7 jucători pe bancă"

În finalul sezonului trecut s-a permis trecerea pe foaia de joc a unui număr de 20 de jucători, dar echipele din Premier League au decis înainte de startul acestui sezon să se revină la numărul de 18, astfel că rămân mai mulți jucători în afara lotului la fiecare partidă.
Jose Mourinho și-a arătat indignarea față de această decizie: "Cred că este o altă decizie "strălucită " de a avea doar șapte jucători pe bancă. Anglia este singura țară cu această regulă, care este o mare problemă pentru antrenori."
Tottenham se confruntă duminică cu Southampton în Premier League, marți cu Leyton Orient în Cupa Ligii și apoi călătorește în Macedonia pentru a juca joi cu Shkendija în turul 3 preliminar din Europa League.
Dacă va trece mai departe în Cupa Ligii și Europa League, echipa lui Mourinho va ajunge să aibă un program infernal, cu 9 meciuri în 21 de zile, iar antrenorul portughez a comentat în stilul său caracteristic acest lucru: "Aceasta este o glumă, o glumă totală, dar asta e. Suntem foarte norocoși că Leyton Orient i-a învins pe Plymouth, deoarece Plymouth ar fi fost foarte, foarte departe pentru noi. Este dramatic, dar prefer această dramă și să fiu în competiție."
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48