Jurgen Klopp a dezvăluit că încearcă să le facă jucătorilor situația cât mai ciudată astfel încât aceștia să fie pregătiți pentru orice atunci când Premier League va reveni.
Liderul campionatului a continuat pregătirea restartului de sezon cu o partidă amicală disputată pe Anfield în compania celor de la Blackburn, câștigată cu 6-0.

Tactica lui Klopp

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Pe lângă îmbunătățirea condiției fizice și a concentrării, Liverpool s-a folosit de partida amicală și pentru a-i face pe jucători să se obișnuiască cu noul protocol pentru partide, aprobat de către Premier League săptămâna aceasta.
Da, totul e diferit. Băieții merg acum direct acasă fără să mai facă duș. A plouat înaintea meciului, ar fi fost puțin amuzant dacă ploua torențial și apoi trebuiau să meargă în propriile mașini fără să facă duș. Întâlnirea a avut loc în sala de ședințe. Am vrut să fie așa și ne vom organiza diferit pe Anfield când vom juca aici, dar nu avem idee cum va fi la meciurile în deplasare și am vrut să creăm o situație cât mai ciudată posibil astfel încât jucătorii să nu fie surprinși
Vrem să ne concentrăm în totalitate pe fotbal și orice se întâmplă în afara meciurilor vom trata ca atare. Dacă se poate face duș? E bine atunci. Dacă nu, să mergem acasă și facem acolo. Cu astfel de lucruri trebuie să ne obișnuim, dar până acum e bine. Mai avem vreo 8-9 zile până jucăm și ne vom folosi de ele să fim pregătiți
Liverpool va juca împotriva lui Everton în primul meci după revenirea Premier League, pe 21 iunie de la ora 21.00, meci transmis în direct de Eurosport.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25