Fotbal
Premier League

Dezvăluirea făcută de Mourinho în fața lui Beckham: "O să am probleme". De ce îi este frică

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
20/05/2020 la 15:55

Jose Mourinho și David Beckham au făcut turul impresionantului stadion al lui Tottenham, formație la care fostul mijlocaș și-a început cariera de fotbalist, pe când era junior.

Mourinho, actualul tehnician al clubului londonez, a fost ghidul personal al lui Beckham, prezentându-i acestuia "bijuteria" de 1 miliard de lire, inaugurată în urmă cu un an.

Cei doi au vizitat vestiarele, sala de forță, apoi au ajuns pe tunelul care duce spre teren. Acolo, Mourinho i-a dezvăluit lui Beckham că se gândește cu teamă la ce cred jucătorii despre stadionul lui Tottenham:

Premier League

David Luiz pleacă de la Arsenal după doar un an

ACUM 3 ORE
Dacă vouă (n.r. - jucătorilor) nu vă place stadionul, înseamnă că o să am probleme, chiar o să am probleme. | Jose Mourinho, citat de Mirror

Mourinho, impresionat de condiția fizică a lui Beckham

În același timp, Mourinho i-a mărturisit lui Beckham că este impresionat de condiția fizică în care se află fostul căpitan al Angliei, la vârsta de 45 de ani:

Trebuie să recunosc, tu chiar ești norocos. Ești unul dintre puținii jucători care se mențin în formă, după încheierea carierei. Cei mai mulți dintre fotbaliști au probleme după ce agață ghetele-n cui. Au dureri de spate și de articulații. Vei vedea, lucrurile vor sta diferit după ce jucătorii actuali vor încheia cu fotbalul. | Jose Mourinho

Numit pe banca lui Tottenham în toamna anului trecut, Mourinho se luptă în continuare pentru un loc de Champions League. Cu 9 etape rămase din sezonul curent din Premier League, întrerupt de pandemie, Spurs se află pe locul 8, la 7 puncte depărtare de TOP 4. Finalistă în stagiunea precedentă, formația londoneză a fost eliminată în actuala ediție de Champions League, după ce a pierdut împotriva lui Leipzig (scor 0-4, la general) în optimile competiției.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Breaking news. Cluburile din Premier League au votat pentru antrenamente cu contact

ACUM 4 ORE
Premier League

Carragher s-a comparat cu Jordan: "Și eu trăiam intens! Am fost aproape să-mi lovesc un coleg"

ACUM 5 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Prima reacție a lui Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi

PESTE 21 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe