Mourinho, actualul tehnician al clubului londonez, a fost ghidul personal al lui Beckham, prezentându-i acestuia "bijuteria" de 1 miliard de lire, inaugurată în urmă cu un an.
Cei doi au vizitat vestiarele, sala de forță, apoi au ajuns pe tunelul care duce spre teren. Acolo, Mourinho i-a dezvăluit lui Beckham că se gândește cu teamă la ce cred jucătorii despre stadionul lui Tottenham:
Dacă vouă (n.r. - jucătorilor) nu vă place stadionul, înseamnă că o să am probleme, chiar o să am probleme. | Jose Mourinho, citat de Mirror
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
IERI LA 09:11

Mourinho, impresionat de condiția fizică a lui Beckham

În același timp, Mourinho i-a mărturisit lui Beckham că este impresionat de condiția fizică în care se află fostul căpitan al Angliei, la vârsta de 45 de ani:
Trebuie să recunosc, tu chiar ești norocos. Ești unul dintre puținii jucători care se mențin în formă, după încheierea carierei. Cei mai mulți dintre fotbaliști au probleme după ce agață ghetele-n cui. Au dureri de spate și de articulații. Vei vedea, lucrurile vor sta diferit după ce jucătorii actuali vor încheia cu fotbalul. | Jose Mourinho
Numit pe banca lui Tottenham în toamna anului trecut, Mourinho se luptă în continuare pentru un loc de Champions League. Cu 9 etape rămase din sezonul curent din Premier League, întrerupt de pandemie, Spurs se află pe locul 8, la 7 puncte depărtare de TOP 4. Finalistă în stagiunea precedentă, formația londoneză a fost eliminată în actuala ediție de Champions League, după ce a pierdut împotriva lui Leipzig (scor 0-4, la general) în optimile competiției.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
IERI LA 06:05